Kako namestiti sedište/volan na bmw

Ja sam visok 165 kao sto si ti visok 190.
Poenta je da nema forumasa koji je nizi od 190 i to je neverovatno da gde god citas o visini svi su 190 a neki i visi.
Kompleksasi a plus mozda i hoce da stvore sliku o sebi kao o nekim visokim sa kojima se ne treba zaebavati.:hahaha:
Kad sednes ,volan ide gore dole i u na bilo kojoj visini da je sediste moze da se namesti da vidis kroz njega satove a ako sediste ima podesavanje ugla tek tu je komfor namestanja. Plus se volan i izvlaci napred nazad tako da je nemoguce da se namesti i tu se stvara zakljucak da ti samo pljujes po nemcu bez razloga i samo teras svoju glupu pricu i dalje.
Svako moze da se namesti a samo ti ne mozes? Ma daj.
u mojoj porodici ima onih koji su 210 ... (pogadjate cime se bavi/bavio)

problemi su razni - od toga da su mu sva vrata mala - ko bi pomislio da nekom trebaju vislja vrata od 2m, preko teskoce nabavke cipela, do nemanja dovoljno dugackog kreveta. Kad sedne u auto, sediste ide nazad.... Samo ne znam kako li je ranije vozio jugica, to mi nikako ne ide u glavu. Bilo je sprdnje da je vadio sediste.

Koliko sam ukapirao na kraju, sedište se spusti skroz do poda, volan digne gore do šoferke i kičma savije u slovo S. Tek tada imaš priliku da viriš cajger sa gornje strane gde su uglavnom oznake prosečne brzine na putu. Fenomenalan auto.
3ca nije neko veliko auto ali da se ne mozes namestii u njemu sa 190 to nije istina ..Ja sam 191 i sasvim lepo se sedi u njemu .. A u i20 sedis kao u S klasi sa jos cetvoricom od po 2m ?

u mojoj porodici ima onih koji su 210 ... (pogadjate cime se bavi/bavio)

problemi su razni - od toga da su mu sva vrata mala - ko bi pomislio da nekom trebaju vislja vrata od 2m, preko teskoce nabavke cipela, do nemanja dovoljno dugackog kreveta. Kad sedne u auto, sediste ide nazad.... Samo ne znam kako li je ranije vozio jugica, to mi nikako ne ide u glavu. Bilo je sprdnje da je vadio sediste.
Jel ima neko od 3 metra ovde na forumu ?

Back