Kako namestiti sedište/volan na bmw

mario80

Stara legenda
Poruka
80.572
Uopšte nisam uspeo da namestim sedište i volan na bmw 2016 god serije 3.

Visok sam 190 dignem sedište ne vidim cajger sa gornje strane od komandne table. spustim ne vidim od volana. Kako god obrnem ne vidim gornji deo cajgera tj mogu brzinu da zaboravim. Za koga se ovo pravi za decu?

IMG-67d460c63a610bc0944eceddc253df96-V.jpg

Visok sam 190 dignem sedište ne vidim cajger sa gornje strane od komandne table. spustim ne vidim od volana. Kako god obrnem ne vidim gornji deo cajgera tj mogu brzinu da zaboravim. Za koga se ovo pravi za decu?

Просечна висина купца новог BMW-а је 172 cm 😅

Pogledajte prilog 1252567
a da prvo namestis sediste pa tek onda volan?

Pogledajte prilog 1252567
Cekaj ne razumem toliko podesavanje i sedista i volana i ne moze da se nadje odgovarajuca pozicija ...pa to kao za decu da su pravili ....

Isto kao sto ti vozis zenin I20 jer ti vozis Panameru jel tako a sad si pozajmio ovaj BMW jer ti se pokvario auto pa ga vozis.
Tako logika nalaze.
Sto bi ti pored Panamere vozio I20 ili ovaj BMW?
Ovamo se stisnuo oko plocica i gleda one najjeftinije....ma ajde pricaj ti tu tvoju pricu nekom drugom a ne nama ovde na forumu.
Sto se tice teme samo nesposoban covek ne moze da podesi sebi sediste i volan onako kako mu odgovara.
Ja sam u mom BMW-u 116 2013 imao i podesavanje ugla sedista i itekako sam mogao da se namestim i da vidim satove.

Ja sam visok 165 kao sto si ti visok 190.
Poenta je da nema forumasa koji je nizi od 190 i to je neverovatno da gde god citas o visini svi su 190 a neki i visi.
Kompleksasi a plus mozda i hoce da stvore sliku o sebi kao o nekim visokim sa kojima se ne treba zaebavati.:hahaha:
Kad sednes ,volan ide gore dole i u na bilo kojoj visini da je sediste moze da se namesti da vidis kroz njega satove a ako sediste ima podesavanje ugla tek tu je komfor namestanja. Plus se volan i izvlaci napred nazad tako da je nemoguce da se namesti i tu se stvara zakljucak da ti samo pljujes po nemcu bez razloga i samo teras svoju glupu pricu i dalje.
Svako moze da se namesti a samo ti ne mozes? Ma daj.

Back