Plant
Veoma poznat
- Poruka
- 11.393

- elem, daklem, jedna polušaljiva tema, u kojoj bi mi kritikovali i predlagali kako poboljšati i ulepšati naš boravak na forumu, pa da i gazde imaju (više) koristi od nas i od foruma.
Ne mislim na Moderaciju ( u daljem tekstu - na bele medvede ), nego baš mi koji smo važniji od njih (za forum).
Naime primećujem da se interesovanje sve više smanjuje, što je odraz novih trendova, novih mreža sa drugačijim i sadržajima i alatima (editorima, poput Rils-eva,.. Reels),..
mogla se je tema zvati i Bio jednom jedan forum,.. ili U životinjskom carstvu (zbog Belih Medveda, TigrOva, Zmajeva, Vukova samotnjaka pa i nas Biljaka).
Daklem primećujem da se broj poruka slabo povećava (sporo), dok broj prisutnih članova ne opada,.. verovatno produžavaju - vreme merenja prisutnosti ( koliko je ulogovanih u recimo 15, ili 50 minuta).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
daklem, ima ovde dosta nas, koji smo imali te muke, kako povećati popularnost,.. imali svoje forume... svoja "Životinjska carstva"

Šta predlažete?
da li je populacija miševa prevelika, pa su se nakotile i lisice ilii ? (ili će nam dati da malo razglabamo i o Belim Medvedima - ali malo,.. )
Šta bi trebalo još ?
na primer: - nema odeljka za Sociologiju (to ide pod Politiku).
Koliko vredi kopi-pejstovanje sa drugih stranica ?
I takoo,..
Poslednja izmena:
Upvote
1