- elem, daklem, jedna polušaljiva tema, u kojoj bi mi kritikovali i predlagali kako poboljšati i ulepšati naš boravak na forumu, pa da i gazde imaju (više) koristi od nas i od foruma.
Ne mislim na Moderaciju ( u daljem tekstu - na bele medvede ), nego baš mi koji smo važniji od njih (za forum).
Naime primećujem da se interesovanje sve više smanjuje, što je odraz novih trendova, novih mreža sa drugačijim i sadržajima i alatima (editorima, poput Rils-eva,.. Reels),..
mogla se je tema zvati i Bio jednom jedan forum,.. ili U životinjskom carstvu (zbog Belih Medveda, TigrOva, Zmajeva, Vukova samotnjaka pa i nas Biljaka).
Daklem primećujem da se broj poruka slabo povećava (sporo), dok broj prisutnih članova ne opada,.. verovatno produžavaju - vreme merenja prisutnosti ( koliko je ulogovanih u recimo 15, ili 50 minuta).
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
daklem, ima ovde dosta nas, koji smo imali te muke, kako povećati popularnost,.. imali svoje forume... svoja "Životinjska carstva"
.Šta predlažete?
da li je populacija miševa prevelika, pa su se nakotile i lisice ilii ? (ili će nam dati da malo razglabamo i o Belim Medvedima - ali malo,.. )
Šta bi trebalo još ?
na primer: - nema odeljka za Sociologiju (to ide pod Politiku).
Koliko vredi kopi-pejstovanje sa drugih stranica ?
I takoo,..
Poslednja izmena:
Upvote
1

i našla se Dulčineja koju je to zainteresovalo,.. ono kao "budi pametan i pravi se lud", mada je češći obrnut slučaj,..
. Ako bi se išlo na tako nešto onda bih pre predložio otvaranje posebnog pdf npr Forumska arheologija ili slično gde bi završavale određene teme, recimo otvorene pre više od pet godina mada možda i dalje aktuelne ali na kojima bi se još uvek moglo pisati. nekad čoveka motivišu i stari postovi mada neki ljudi davno nisu aktivni na forumu