Šta to uradite, pa onaj koji se kune da bi zbog vas skinuo zvezde sa neba, počne da šizi na vas? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam. to bi morao da pitas onoga ko sizne. a ja tacno znam zbog cega ja mogu da siznem.
pa pričaj bre za sebe izgoresmo![]()
Šta to uradite, pa onaj koji se kune da bi zbog vas skinuo zvezde sa neba, počne da šizi na vas?![]()
Упишам се у кревет.
Упишам се у кревет.
Znači ona nadrkkana po ceo dan.......Ne znam, ali poprilicno lako iznerviram svoju partnerku, dovoljno je da kazem nesto glupo![]()
Pa ti si faca!E da, priznajem: ja sam
Prava
Mala
Muška
Šovinistička
Svinja
Na FB imam grupu, koja raste, a ima i ženskih članova
znaci umes da agresivno cutisA ne prostres musemu ispod carsava.
Moj muz se zali kako jako puno pricam i dekoncentrisem ga dok brine brige od toga da li su stvarno pokradeni glasovi na stetu Dveri a u korist Cedomira pa do toga kako ce ugrabiti vreme da u toku posla svrati s drustvom na po jedno pice... I onda ja zacutim. Onako isto kao on. Odgovorim kad me neko nesto pita ali ne pocinjem sama. I on me deset puta pita sta mi je, sta mi je, sta mi je. I ne poverue u moje nista, nista, nista i iznervira se jako, jako.
I posle kazu da se zenama ne moze ugoditi.
znaci umes da agresivno cutis
moj muz kaze da sam gora kad agresivno cutim,nego kad sam svadljiva
obicno dejstvujem frontalnokako se agresivno tjuti? kako se manifestuje agresija? kako dejstvuješ?![]()