- Poruka
- 15.014
ej pusticu je.....ocesh da obuchem i mantiju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Luci, možda je prozrela tvoju dvoličnost...AcaBg82:Zato sto sam pokuso da mi bude ko sestra. Pokuso sam da budem dobar prema njoj. U zivotu nisam ni pomislio da je kresnem. Ali ona i dalje ostaje ista.
Pa mislim da je vreme da je prizemljim.
Posto jedini imam dovoljno veliki autoritet da to uradim a da posle ne moze nista. Samo ne znam kako da to uradim.
?:ej pusticu je.....ocesh da obuchem i mantiju
AcaBg82:Ima jedna devojka koju bi zeleo da prizemljim jednom za sva vremena. Ne u opste me ne zanima. Ali bi mi bilo zadovoljstvo da je postidim i da je spustim ne zemlju. Posto strahovito voli da iskoriscava ljude, voli da bude ohola. Pored ljudi koje poznaje prolazi ko da ne postoje , naravno sve dok joj nisu potrebni. Cim joj nesto zatreba ima smesak od uveta do uveta. Prava mala fuksa. Inace isto je tako i mala jebuljica.
Pa me naima koji je najbolji nacin da je prizemljim na zemlju. Da je nateram da razmisli o sebi i svojim postupcima.
******, kako si patetichan.AcaBg82:Ima jedna devojka koju bi zeleo da prizemljim jednom za sva vremena. Ne u opste me ne zanima. Ali bi mi bilo zadovoljstvo da je postidim i da je spustim ne zemlju. Posto strahovito voli da iskoriscava ljude, voli da bude ohola. Pored ljudi koje poznaje prolazi ko da ne postoje , naravno sve dok joj nisu potrebni. Cim joj nesto zatreba ima smesak od uveta do uveta. Prava mala fuksa. Inace isto je tako i mala jebuljica.
Pa me naima koji je najbolji nacin da je prizemljim na zemlju. Da je nateram da razmisli o sebi i svojim postupcima.
AcaBg82:Ima jedna devojka koju bi zeleo da prizemljim jednom za sva vremena. Ne u opste me ne zanima. Ali bi mi bilo zadovoljstvo da je postidim i da je spustim ne zemlju. Posto strahovito voli da iskoriscava ljude, voli da bude ohola. Pored ljudi koje poznaje prolazi ko da ne postoje , naravno sve dok joj nisu potrebni. Cim joj nesto zatreba ima smesak od uveta do uveta. Prava mala fuksa. Inace isto je tako i mala jebuljica.
Najvise ce je pogoditi ako na nju ne budes uopse obazirao paznju, kao da ne postoji.AcaBg82:Ima jedna devojka koju bi zeleo da prizemljim jednom za sva vremena. Ne u opste me ne zanima. Ali bi mi bilo zadovoljstvo da je postidim i da je spustim ne zemlju. Posto strahovito voli da iskoriscava ljude, voli da bude ohola. Pored ljudi koje poznaje prolazi ko da ne postoje , naravno sve dok joj nisu potrebni. Cim joj nesto zatreba ima smesak od uveta do uveta. Prava mala fuksa. Inace isto je tako i mala jebuljica.
Banshee:ali zasto mislis da TI moras da je presvetlis?
mislim...kloni je se,ako ti smeta![]()
raindog:e lik idi lechi se
nemash kreativnosti ni mashte
sam sebi dupe da obrishesh
a kamoli da uradish neshto prozheto ni najmanjom mogucom dozom smisla
jesus
Artinve:kresnete se, a posle joj pokazesh sa kime je to uradila...
meni se to redovno deshava... cesto me napushe, ali i ja ponekad uspem da doskochim nekom'
kada me spuste, ja razmisljam o tome ko je to ucinio, a ne o svojim postupcima... kacim njegove slike po sobi... bojim ih... seckam makazama... ponekad, gadjam pikadom...
blacky333:Bi on,ali ne zna kako se to radi![]()