Како најбоље да искористим новац?

Matori veruj mi..Za te pare upishi neku shkolu. Isplatice ti se u vidu diplome sa kojom ces lako zaradjivati..
ali nije sve u parama..ti kao biznismen ne mozes da se druzish sa intelektualcima, umetnicima itd odnosno mozes ali preko neta ;)

A što majke ti da upisuje školu, kad mož da pazari diplomu, mož i doktorat i jopet može da se druži s intelektualcima, umetnicima... preko neta.

Ideja za biznis :mrgreen:
Posto se granice otvaraju,treba prenositi cigare iz srbije npr za pariz,kod nas su 1.50e a u parzu 5.60e i svi nasi jugovici kupuju za 3e nase cigare od nasih svercera
Nek se nadje neko pametan da iznese cigare iz zemlje a ja cu lako naci kome da se proda :mrgreen:

Neki put prelivam od inteligencije :eek: :)
Čestitam,otkrio si vruću vodu:klap:

A što majke ti da upisuje školu, kad mož da pazari diplomu, mož i doktorat i jopet može da se druži s intelektualcima, umetnicima... preko neta.

ti si neki radikal ili naprednjak? ajde neka kupi diplomu doktora, zubara recimo..? i sta ce da radi sa njom..? u ostalom neka kupi ako je ovca.. ..sa tim mozgom moze samo da se druzi sa taksistima..

ti si neki radikal ili naprednjak? ajde neka kupi diplomu doktora, zubara recimo..? i sta ce da radi sa njom..? u ostalom neka kupi ako je ovca.. ..sa tim mozgom moze samo da se druzi sa taksistima..

Šefe, istomišljenici smo, samo sam ja bila... je l se beše ironija zove ta stilska figura z:poz: (jooooooooooj, što volim djed mraziće emotikončiće; nego, jeste primetili da se anagramisanjem Santa Kloz dobija Satan Kloz, a svi znamo da je djed mrazić koka-kolin proizvod :zelenko:

nisam bas sve procitala ,zasto ne bi kupio lepo sebi posao npr. u APR u ili neku slicnu firmu gde imaju evropske plate.Ja bi to uradila a sa ostalim novcem putovala evo sada je sve za djabe treba to iskoristiti:zskace::zskace: Smatram da sada nije vreme za otvaranje firme ,mozas sa tim parama da otvoris prodavnicu prehrane to se isplati a pitanje je da li ti to zelis .to je veliko cimanje.najlepse spavas kada prvog dobijas platu ,veruj mi .:zskace:

Извињавам се ако је оваква тема била, ја је нисам видео...

Овако, имам неких 15000 евра, не бих желео да ми се паре извуку на неке глупости типа ауто и то... Занима ме шта би сте урадили са 15000 евра, како би их најбоље искористили а да вам се не извуку на глупости? Да ли је могуће почети неки мали послић са тим парама, и ако јесте шта ми предлажете?
kupio bih akcije rudara koji kopaju zlato, bakar i srebro, kanadske ili australijske firme, nikako americke.
iako su od prosle godine skocile skoro 400%, jos uvek su smesno jeftine.

A evo kako ja novcem pravim novac, na mesečnom nivou to dođe na 100 novčanih jedinica profit oko 100% , lagano polako i u krugu porodice uz topli kamin ali, da bih radio ovo što sada radim, u monitor sam buljio preko 6000 (šest hiljada) sati učeći a i sada to stalno radim. Preko 700 novčanih jedinica za samo 3 dana i ne moram da čekam da poskupi gorivo niti me interesuje da li je napolju kriza i hoće li privreda i banke da bankrotiraju.
:roll:
Jedan fini tekst o Foreksu, buljenju u ekran i 100% profitu z:lol:

http://www.trabuk.com

Back