Sanja08
Aktivan član
- Poruka
- 1.186
Srećnoooo!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog ne pomaze u zivotu,odmaze samo![]()
I sta ce ja i BettyBlue da radimo sad sa 10zeljki, da se slikamo ili da prodajemo palacike![]()
Pa mozemo ali gde zivis !?
Pravo da ti kažem, nisam baš ni sigurna da živim. Čula sam pre neki dan ovu rečenicu i neprekidno je ponavljam: Pravo pitanje u stvari glasi: IMA LI ŽIVOTA PRE SMRTI?![]()
strasno
Ja bi zaposlio rumuna na crno pa na rizik
Matori veruj mi..Za te pare upishi neku shkolu. Isplatice ti se u vidu diplome sa kojom ces lako zaradjivati..
ali nije sve u parama..ti kao biznismen ne mozes da se druzish sa intelektualcima, umetnicima itd odnosno mozes ali preko neta![]()
Čestitam,otkrio si vruću voduIdeja za biznis
Posto se granice otvaraju,treba prenositi cigare iz srbije npr za pariz,kod nas su 1.50e a u parzu 5.60e i svi nasi jugovici kupuju za 3e nase cigare od nasih svercera
Nek se nadje neko pametan da iznese cigare iz zemlje a ja cu lako naci kome da se proda
Neki put prelivam od inteligencije![]()
![]()
Mozemo i petarde da valjamo sad pred praznike![]()
A što majke ti da upisuje školu, kad mož da pazari diplomu, mož i doktorat i jopet može da se druži s intelektualcima, umetnicima... preko neta.
ti si neki radikal ili naprednjak? ajde neka kupi diplomu doktora, zubara recimo..? i sta ce da radi sa njom..? u ostalom neka kupi ako je ovca.. ..sa tim mozgom moze samo da se druzi sa taksistima..
kupio bih akcije rudara koji kopaju zlato, bakar i srebro, kanadske ili australijske firme, nikako americke.Извињавам се ако је оваква тема била, ја је нисам видео...
Овако, имам неких 15000 евра, не бих желео да ми се паре извуку на неке глупости типа ауто и то... Занима ме шта би сте урадили са 15000 евра, како би их најбоље искористили а да вам се не извуку на глупости? Да ли је могуће почети неки мали послић са тим парама, и ако јесте шта ми предлажете?
A evo kako ja novcem pravim novac, na mesečnom nivou to dođe na 100 novčanih jedinica profit oko 100% , lagano polako i u krugu porodice uz topli kamin ali, da bih radio ovo što sada radim, u monitor sam buljio preko 6000 (šest hiljada) sati učeći a i sada to stalno radim. Preko 700 novčanih jedinica za samo 3 dana i ne moram da čekam da poskupi gorivo niti me interesuje da li je napolju kriza i hoće li privreda i banke da bankrotiraju.