kako naci posao promoterke u ns-u znaci oni poslovi sto se rade po rodicima, merkatoru itd? Svidja mi se to jako, ali izgleda nemoguce naci taj posao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.ekonomskisavetnik.rs/index.php/poslovni_adresar/agencije_za_zaposhljavanjekako naci posao promoterke u ns-u znaci oni poslovi sto se rade po rodicima, merkatoru itd? Svidja mi se to jako, ali izgleda nemoguce naci taj posao.
kako naci posao promoterke u ns-u znaci oni poslovi sto se rade po rodicima, merkatoru itd? Svidja mi se to jako, ali izgleda nemoguce naci taj posao.
Za to ti je potrebna veza , tesko se upada u te markete. Mada, uclani se u omladinske zadruge i u agencije za zaposljavanje oni ti mogu pomoci. Mene su prosle nedelje zvali za tempo da radim kao promoter parfema na tocenje.
zar je ovo posao snova??
Studentska ili Omladinska zadruga.
Nije ti potrebna veza ali moraš jako često da ih obilaziš ili zoveš, barem 3,4 puta nedeljno
Što ih više smaraš ,šanse su ti bolje
Pre nego što se učlaniš samo obavezno izvadi sanitarnu knjižicu jer bez toga neće ni da te zovu za taj tip posla.
cuj ovog politikologa....pa uvek je bilo po partijskoj osnovi sta si ti sad ovim nesto novo reko sem sto si kao ispljuvao DS i skrenuo s teme o poslu na politiku.. :@
cuj ovog politikologa....pa uvek je bilo po partijskoj osnovi sta si ti sad ovim nesto novo reko sem sto si kao ispljuvao DS i skrenuo s teme o poslu na politiku.. :@
Za to ti je potrebna veza , tesko se upada u te markete. Mada, uclani se u omladinske zadruge i u agencije za zaposljavanje oni ti mogu pomoci. Mene su prosle nedelje zvali za tempo da radim kao promoter parfema na tocenje.
Daj fotku na PP, ako imaš dobar look, nema problema..