KAKO NACI IDEALNU ZENU ?

MI muskarci,koji nismo ozenjeni,potencijalno stalno tragamo za idealnom zenom,kao sto u Indiji,lovci na dijamante,

tragaju za sto vecim grumenjem istih.Jedan moj kolega,bio je U Drzavi Gana,pet godina na radu,kao Socijalni

Psiholog.On je bukvalno odusevljen devojkama iz te zemlje.Kaze da su neob svojuicno lepe,lepo gradjene,i da su

naivne i neiskvarene.Bas zbog tih odlika,on nije smeo da dovede svoju devojku u nasu zemlju,jer ne bi mogla da

da se navikne,na nas mentalitet,u kome lazi,prevare i ostalo,nisu nista neobicno.Sto se mene licno tice,ja sam

veoma zainteresovan,da upoznam neku Kineskinju,jer o njima imam,veoma pozitivno misljenje.Medjutim,stvar je

u tome,sto one izgleda ne zele da se upznaju,i kasnije udaju,za muskarca koji nije njihove narodnosti.Ne znam

da li u beogradu postoji neki Klub,gde se Kinezi okupljaju,i gde bih mogao da dodjem u kontakt,sa nekom

prelepom Kineskinjom.Zamisljam kako bi lepa bila deca,kada bi se nase dve krvi,u njima izmesale.U svakom

slucaju,cekacu,jer sam resio,ili cu se ozeniti Kineskinjom,ili eventualno Japankom,ili se necu uopste ozeniti.

Ukoliko neko sa ovoga Foruma,sazna,gde se mogu naci slobodne devojke,ove dve nacionalnosti,da mi javi na

PP.:heart::worth::heart:

....ovo je više rasno pitanje , nego lično duboko emotivno....jedno je momčenje i devojčenje , a sasvim drugo brak - porodica i potomstvo......hoću da kažem , da pored emocija za brak i porodicu treba i racionalno promišljanje- odnosno trezvena odgovornos za ličnu , a naročito za budućnost potomstva.....

....ma koliko svet delovao internacionalno kosmopolitski , gotovo svaki pojedinac u njemu drži se svoje grupacije i njene duhovno biološke posebnosti....ljudi sa podozrenjem gledaju na tuđu naciju , njenu religiju , a o rasi i da ne govorimo.......mešanje rasa veći je tabu nego mešanje religija i nacija --- mada i ovo poslednje ne prašta se.....deca iz mešovitih brakova su diskriminisana , a pak deca iz rasno mešovitih brakova , ne samo da su diskriminisana , već u startu i odbačena - skrajnuta , a da ničim nisu doprinela tome.....
....bračni par svojom voljom bira to , kako da kažem , društveno prihvatenje . potcenjivanje ili odbacivanje - ali teca ne treba da nevino stradaju zbog naše volje i njenog izbora.....
....ovo su tradicionalni nepisani zakoni svetine i njenih naroda - te mislim da ne treba nerođene bez njihove volje njima podvrgavati.....jer prost puk stoji na stanovištu da od magarca i konja može biti samo mazga - jalov biološki matrijal koji samo služi za grubu eksploataciju i ništa više...to dotle ide , da mnogi narodi gaje ukrštanjem mazge , ali ne jedu njeno meso , dok konjsko ili pak magareće može biti i za nacionalne specijalitete !

Poštovani Lorde , racionalan čovek potanko i odgovorno , trezveno će razmotriti sve mogućnosti , a naročito životne loše kombinacije koje se mogu preduprediti stupanjem u brak , kad je u pitanju potomstvo !

frend je išao na Tajland, tamo se zaljubio, doveo curu u naše krajeve i oženio je. Imaju i dijete...sve je to bilo lijepo neko vrijeme ali ona sve više kuka da hoće doma...pitanje je samo dana kada će otići....kulturološka razlika je često nepremostiva...osim toga, i cvijet, kada ga izvadiš iz konteksta i ubaciš u neki drugi - vene.
Btw - što fali Beograđankama / Srpkinjama ?

Idealnu zenu moze samo pronaci idealan muskarac. Zenu prema sebi i svom karakteru moze naci samo zreo muskarac.
Miskarci koji trtljaju o odelanim zenama zapravo misle na zene koje mogu da zive sa svim njegovim manama u karakteru, orusenom, debelom, dlakavom i higijenski necistom telu, nezdravom odnosu prema sebi i okolini; te svim ostalim porocima -od kafenisanja do prezderavanja.Znaci zenu koja ce prihvatiti njega takvog kakav on jeste a ona ce biti i domacica, i lepa, i ugledna i postena te ce se on sa njome "kurchiti" a ona ce njegove greske peglati. Pa ako je ne nadje u Srbiji , oticice cak i na Tajland da uzme jednu sto ne zna reci "ne".

Srpkinjama nista ne fali do zdravih, zrelih, odgovornih muskaraca.

.....kad kažemo da je nešto idealno , verovatno mislimo da je nedostižno savršeno , uzorito i može biti predmet obožavanja i divljenja.....no , razni ljudi , razni duhovni potencijali i moći , pa onda različita i viđenja idealnog......pa , recimo , za onog koji od jutra do mraka radi u rudničkim tunelima , idealan posao je rad na površinskom kopu ; dok za onog koji non-stop leti nadzvučnim avionima , može biti idealan posao let kosmičkim šatlom ili tako to....
....hoću da kažem da idealnost nečega zavisi od razine i statusa onog koji je utvrđuje.....klinci kažu to jednostavnije : ono za čim on pusta bale , mnogima je bljak !

.....sledstveno ovom , samo savršen , uzvišen može postaviti kriterijume za idealnost ovoga ili onoga....ali . avaj - čim taj postavi kriterijume za savršenstvo ovoga ili onoga , on odmah utvrđuje svoju nesavršenost - jerbo nema od savršenog savršenije ; jer savršeno može se upoređivati samo sa nesavršenijim od sebe , a nikako samo sa sobom........iz svega sledi samo da , nesavršeni puze pred boljim od sebe....oću reći da samo loši dive se prosečnosti do nebesa.....orvelizam kaže da svinje ne mogu da vide zvezde na nebu , jer ne mogu da zabace glavu u nazad - nemaju pogled na gore !....i baš zbog toga , svugde gde se nema pogled na gore , pripoveda se o nekakvim idealima , ne vodeći računa da se samo tako govori o sebi i razini u kojoj se tavori - bolje rečeno orvelovski : životinjari !

Skoro uvek,kada se pojavi neko pitanje,koje je diskutabilno,izrode se nesuglasice,koje nastaju iz dubokog nepoznavanja materije,o kojoj se
diskutuje. ja u svom tekstu,nigde,ni jednom recju,nisam osporio lepotu,ili neke druge kvalitete srpkinja.Samo sam insistirao na tome,da
kada se neko odluci,da stvara sopstvenu decu,nikada ne treba to da uradi,sa partnerom,ili partnerkom,iz iste nacije.Samo rasnim mesanjem,
stavraju se lepa i pametna deca.Pa zasto bi se u Prirodi,vocke ukrstale,zasto se ne bi stalno sejalo seme,iz razlicitih sredina.Skoro sve stvarno
lepe zene,i skoro svi naociti,lepi,pametni i visoki muskarci (i ja sam jedan od tih),ustvari su deca,iz mesovitih brakova.Sitni kvrgavi,neogledni
muskarci,ako ih negde upoznate,znajte,da su iz jednonacionalnog braka.Isto to,vazi i za zene.Samo devojke iz mesovitog braka,imaju onu narocitu,rasnu lepotu,koja muskarcima zavrce i mozak i dusu.!!!

Da Kang;bt302854:
frend je išao na Tajland, tamo se zaljubio, doveo curu u naše krajeve i oženio je. Imaju i dijete...sve je to bilo lijepo neko vrijeme ali ona sve više kuka da hoće doma...pitanje je samo dana kada će otići....kulturološka razlika je često nepremostiva...osim toga, i cvijet, kada ga izvadiš iz konteksta i ubaciš u neki drugi - vene.
Btw - što fali Beograđankama / Srpkinjama ?
Kada ti je kontekst ljudski, a ne nacionalni, onda nema kulturoloških jebada.

Kulture su kao šare na ciganskoj suknji, ako je ispod suknje
, nema problema.

OK, s Radom bi bilo problema, al jbg, ne može svaki put metafora da bude savršena :mrgreen:

bowieiman_250.jpg

Back