Negde sam procitao "Da mi je zenski mozak bar na pet minuta da se malo odmorim"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
idemo daljeDedaMraz:tamo sam gde....:verujem ti.. :wink: nestvarni coveceDedaMraz:Ma izdrzljiv sam ja![]()
![]()
Mislis nedodirljivi![]()
Sa mojim mozgom je sve u redu. Sta sam ono hteo da kazem?![]()
tamo sam gde....:idemo daljeDedaMraz:tamo sam gde....:verujem ti.. :wink: nestvarni coveceDedaMraz:Ma izdrzljiv sam ja![]()
![]()
Mislis nedodirljivi![]()
![]()
samo te posmatram...onako..malo iz daleka :wink:DedaMraz:tamo sam gde....:idemo daljeDedaMraz:tamo sam gde....:verujem ti.. :wink: nestvarni coveceDedaMraz:Ma izdrzljiv sam ja![]()
![]()
Mislis nedodirljivi![]()
![]()
Bezis, bezis![]()
e sada si sve upropastioDedaMraz:Imas sta i da vidis. Vidji ove ljepote
tamo sam gde....:e sada si sve upropastioDedaMraz:Imas sta i da vidis. Vidji ove ljepote:? lepota je uzvisena-rec-za tebe :wink:
Shizi:Ne mogu verovati da ova tema ima vec 14 stranica![]()
![]()
ti si moj covekiggymag:Shizi:Ne mogu verovati da ova tema ima vec 14 stranica![]()
![]()
Curetak je zapocheo, pa se mangupi navukli![]()
![]()
![]()
pogresno :wink:krvolok:CIGLOM ?![]()
U potpunosti si u pravu ,u sistemu izmestenih vrednosti ,ne samo da je tesko naci sebi ravnog vec i kad se to desi ljudi to shvataju kao ugrozavanje ili nedaj boze gubitak sopstvenog identiteta ,pa krecu na osobu nebi li uhvatili da gresi i onda prezreli jer je Covek kao i svi ostali....Tuzno!-Bilo bi lepo eda naidjem na sebi ravnog ,zalivala bih ga kao biljcicu... :wink:hazard:Ne čini drugima ono što ne želiš da neko tebi učini.Hoću reći, nije teško rasturiti muški mozak, pošto mu je u pantalonama... ali kad tad to će ti se vratiti..imam iskustva. A i ne volim ljude koji druge iskorišćavaju i ostavljaju. Ne mislim da si neka riba zbog toga. Mnogo je teže naći sebi ravnog i ostati sa njim.