Kako mu/joj retji??????

Nachin:

• Izvini, ne svidjash mi se vishe, gotovo je!

• Zao mi je, ali mislim da nas dvoje nismo neki par...

• Mislim da bi bili bolji kao drugovi...

• Ja sam te voleo/la, ali, ljubav je jednostavno proshla!

• Da ostanemo prijatelji?

• Zaboravi moje ime, ulicu, broj!

• Zavrsheno je, volim drugu/og

• SMS: Raskidam!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Evo ja sam sa deckom 8 meseci i sinoc smo se posvadjali kao nikad do sad.....i ja mu kazem da vise ne ide...bla,bla....napricam tu 100 gluposti!On kao:dobro,ok...nema nas vise....I idemo tako,cutimo oboje,on me prati kuci...i dolazimo do vrata,ja ulazim u kucu bez reci i on me uhvati za ruku i okrene prema sebi...i bio je dovoljan samo jedan pogled.....I kazem mu da ga volim...
Nemojte raskidati ljudi...Ljubav je tako lepa...:D:D:D

Evo ja sam sa deckom 8 meseci i sinoc smo se posvadjali kao nikad do sad.....i ja mu kazem da vise ne ide...bla,bla....napricam tu 100 gluposti!On kao:dobro,ok...nema nas vise....I idemo tako,cutimo oboje,on me prati kuci...i dolazimo do vrata,ja ulazim u kucu bez reci i on me uhvati za ruku i okrene prema sebi...i bio je dovoljan samo jedan pogled.....I kazem mu da ga volim...

/puke

ili te u'vatio za guzu?

:lol:

Kako retji dechku/devojci koji/a vas voli, i kojega/u ste nekada voleli da vam se vishe ne svidja i da ne zelite da muchite sebe u takvoj vezi.......Ali, stalo vam je da ga/je ni na koji nachin ne povredite....jer znate kako bi vama bilo... :confused:

Jaoooo ja sam juche raskinula s dechkom i bilo je mnogo ql! Oboje smo shvatili da je proshlo, i tako smo raskinuli, pili kafu, zezali se, smejali, pozvao je drugaricu i mene na ruchak jednog dana i onda smo otishli svako svojoj qcji.
;p

Back