Kako miriše Beograd?

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.681
Naletela sam na informaciju da u Beogradu živi i radi poslednji parfimer u Srbiji.

U Ulici kralja Petra nalazi se njegova zanatska parfimerija Sava.

Ona je jedna od retkih prodavnica gde se još ručno "mućkaju" parfemi ali i neki puderi i tome slično. Radnja postoji već 70 godina.

On je napravio i parfeme Beogradska noć, tri muška i tri ženska.

Interesuje me ko je bio tamo, na šta ti parfemi mirišu, koja je cena parfema, ako ste koristili da li ste zadovoljni, koji preporučujete, da li se prave i individualni parfemi?

Takođe... Da vi imate mogućnost da napravite svoj koji je inspirisan Beogradom, na šta bi on mirisao?

086.gif
086.gif
086.gif

Naletela sam na informaciju da u Beogradu živi i radi poslednji parfimer u Srbiji.

U Ulici kralja Petra nalazi se njegova zanatska parfimerija Sava.

Ona je jedna od retkih prodavnica gde se još ručno "mućkaju" parfemi ali i neki puderi i tome slično. Radnja postoji već 70 godina.

On je napravio i parfeme Beogradska noć, tri muška i tri ženska.

Interesuje me ko je bio tamo, na šta ti parfemi mirišu, koja je cena parfema, ako ste koristili da li ste zadovoljni, koji preporučujete, da li se prave i individualni parfemi?

Takođe... Da vi imate mogućnost da napravite svoj koji je inspirisan Beogradom, na šta bi on mirisao?
https://www.google.com/search?q=uli...ZgBAKABAcgBBMABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-serp
Broj 75
Kad budem imao vremena.Lažem.Volje.Otićiću do tamo.
Interesuje me da mi napravi ovo.
375x500.14345.jpg

I naravno pogledaću šta sve ima zanimljivo.

Back