- Poruka
- 21.848
ne moze, idi u skolu, nisam ja prosvjetni radnik
))))))))))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...ja sam skolu pohadjao do malo viseg nivoa nego ti...
Nisam ja kao ti, UPOLA skolovan...
pa vidi se, tvoje obrazovanje isijava iz svakog posta, za tebe je osnovna skola nedosanjani san))))))
pa jeste, i ja cu biti portir kad porastem, fali mi jos malo da idem u skolu, strucan je to posao)))))
jesu to opet forumski vrli prijatelji znalci davali licne info m
ti svoj manjak inteligencije i obrazovanja svakodnevno pokazujes, ispravljao sam te minimum 200 puta, i to samo gramaticke greske
pofalio, donjeo, i sl...
ne samo sto ne znas da pises, ne znas ni da govoris maternji jezik, samo kad bi slusao sta pricas, znao bi i napisati, barem je to jednostavno u srpskom jeziku
dakle, to je ono sto je cinjenica, a ti bi mogao da poradis malo na sebi, ruzno je biti nepismen u 21-vijeku, cak i moja pokojna baba danica je bila pismena.
...opa, citav POST...i to upucen samo meni...znaci da se MASALA primas...
...boldovano, SIGURNO NIKADA nisam rekao...posto, ja sam rodjen na BETONU, a to povlaci odredjenu kulturu recnika...sto ti kao pridoslica naravno ne mozes shvatiti...ali ne krivim ja tebe, ti nemas nista s tim sto si rodjen u vukohebini i iskompleksiran nizim vrijednostima...to je stvar druge prirode.
Sad, mi mozemo pricati i o sistemu kao i navici kuckanja...a takodje i vremenskom inervalu ulozenom u jedan post...ali i tu te razumijem...posto, ne ZELIMO SVI biti doktori na FORUMU posto smo nepismeni u RL...ali, i to mogu da shvatim...kompleksi su cudo.
Mnogo puta sam ponovio sto je Prof. Mojovic na katedri rekao...odlika inteligentnog covjeka je jednostavnost...tako da......
...i nastavi ti, curice nasa...nastavi da pratis, cekas i njuskas za goozom, pojavicu se ja DNEVNO bar jednom, kad, ne mogu ti tacno reci...mnoooogo radim tako da...ti cekaj, a ja cu doci...
...samo za nasu cooricu
...
HHAHAHAHAHAHA sta reci a ne zaplakati, dalje nisam citao niti cu))))))
pa ako vidi da nema leba u kuci nece sigurno da te pita idiotsko pitanje da li si kupio leba kad yebenog leba nema pa ga nema.Moja bivsa zena je imala specijalan nacin da me nervira.
Ne znam da li je to bilo spontano ili smisljeno, uglavnom uvek se ponavljalo....
Dok nisam "presekao kolac".
Elem, sta je radila:
NIKADA nije nista pitala, vec je umesto pitnja u prvi plan gurala gotov zakljucak.
Recimo, umesto da me pita: "Da li ni danas kupio hleb?" rekla bi: "Ti danas NISI KUPIO HLEB?"
To bi me jako naljutilo i tu bi uvek pocinjala svadja jer ona nije popustala...
Ili drugi primer: "Ti danas nisi u moj auto sipao benzin?" umesto da pita: "Da li si nasuo danas benzin u moj auto?"
Ili: "Ti si sigurno komsiji pozajmio merdevine?" umesto: "Da li si komsiji pozajmio merdevine?".... A kada ja odgovorim "Nisam!" ona nastavi: "A, jesi, jesi, samo neces da mi kazes...!"
E, onda ja poludim.....
Cini se da je beznacajno...Ali kada predugo traje - svtarno dovodi do ludila....
Imate li vi slicnih problema?
Imate li vi slicnih problema?