Kako me je nervirala zena

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Moja bivsa zena je imala specijalan nacin da me nervira.

Ne znam da li je to bilo spontano ili smisljeno, uglavnom uvek se ponavljalo....

Dok nisam "presekao kolac".

Elem, sta je radila:

NIKADA nije nista pitala, vec je umesto pitnja u prvi plan gurala gotov zakljucak.

Recimo, umesto da me pita: "Da li ni danas kupio hleb?" rekla bi: "Ti danas NISI KUPIO HLEB?"

To bi me jako naljutilo i tu bi uvek pocinjala svadja jer ona nije popustala...

Ili drugi primer: "Ti danas nisi u moj auto sipao benzin?" umesto da pita: "Da li si nasuo danas benzin u moj auto?"

Ili: "Ti si sigurno komsiji pozajmio merdevine?" umesto: "Da li si komsiji pozajmio merdevine?".... A kada ja odgovorim "Nisam!" ona nastavi: "A, jesi, jesi, samo neces da mi kazes...!"

E, onda ja poludim.....

Cini se da je beznacajno...Ali kada predugo traje - svtarno dovodi do ludila....

Imate li vi slicnih problema?

Da da. Kada mi kaže skuvaj deci ručak, to ti je tu, tu i tu, a kada ja njoj kažem da mi uradi na računaru nešto ona ode da ****** cigaru na terasu. Onda joj kažem kada se budeš vraćala sa posla kupi to, to i to, ona meni kaže idi ti sutra u Tempo, a kada sam je pitao poslednjih 10 puta za meseca dana da li da ide u Tempo i prekratim muke oko nabavke uvek bi mi rekla, ne bože sačuvaj, ja ću sve da kupim. I tako... ali ona je sitna riba kakve sve domaćice ovde dolaze da se svađaju,psuju i vređaju me. Pozdrav za Andreu koja inače ne svraća u ove krajeve.

Ne znam da li je to bilo spontano ili smisljeno, uglavnom uvek se ponavljalo....

Elem, sta je radila:

NIKADA nije nista pitala, vec je umesto pitnja u prvi plan gurala gotov zakljucak.

Recimo, umesto da me pita: "Da li ni danas kupio hleb?" rekla bi: "Ti danas NISI KUPIO HLEB?"

Ili drugi primer: "Ti danas nisi u moj auto sipao benzin?" umesto da pita: "Da li si nasuo danas benzin u moj auto?"

Ili: "Ti si sigurno komsiji pozajmio merdevine?" umesto: "Da li si komsiji pozajmio merdevine?".... A kada ja odgovorim "Nisam!" ona nastavi: "A, jesi, jesi, samo neces da mi kazes...!"

E, onda ja poludim.....

Cini se da je beznacajno...Ali kada predugo traje - svtarno dovodi do ludila....

Ja bih zeni koja izdrzi sa tobom vise od 24 sata digao spomenik.

Elem, sta je radila:

E, onda ja poludim.....

imam. imam komsinicu koja uvek pita: ti neces kafu?

za svadju je tako malo potrebno
Kako započeti SVAĐU! deo 2.

Moja supruga je došla i sela pored mena na kauč, dok sam ja
menjao kanale.
“Šta ima na TV-u?”
“Prašina” rekoh.
I tako je počela svađa...

--------------------------------------------------------------------------------

Subota ujutro, ustao sam rano, tiho se obukao, napravio svoju užinu, tiho se izvukao iz kuće do garaže. Zakačio sam čamac za auto i krenuo na pecanje, kad ono nevreme, pljušti kiša, grmi, seva, vetar duva 100 km na sat. Vratim se nazad, uključim u autu radio i čujem da će vreme biti loše ceo dan. Vratim se nazad u kuću, tiho se skinem i skliznem nazad u krevet.......prigrlim leđa svoje žene, sada sa drugačijim osećanjima, i šapnem joj:
“Vreme je jako loše”.
Moja voljena žena odgovara:
“I možeš li da veruješ da je moj glupi muž otišao na pecanje?”

--------------------------------------------------------------------------------

Moja supruga je nabacivala šta bi želela za godišnjicu braka koja se približavala. Rekla je:
“Ja bih nešto sjajno što ide od 0 do 100 za 3 sekunde.”
Kupio sam joj vagu za merenje težine.

Kada sam konačno stigao u godine da se penzionišem, otišao sam u Socijalno. Gospođa na šalteru me je pitala za vozačku dozvolu da bih dokazao svoje godine. Potražio sam po džepovima, ali sam dozvolu zaboravio kod kuće. Počeo sam da se izvinjavam i rekao da ću navratiti sutra. Gospođa za šalterom se nasmeši i reče:
“Otkopčajte košulju.”
Otkopčavši košulju, pokazaše se moje kovrdžaste srebrne malje.
“To je dovoljan dokaz za mene” reče gospođa.
Tako da sam bio sav srećan što sam obavio posao oko penzije. Kada sam došao kući, bio sam sav uzbuđen, i ispričah svojoj ženi o iskustvu u Socijalnom... Moja supruga se nasmeje i reče:
“ Trebao si da spustiš pantalone, dobio bi invalidsku penziju.”

Moja supruga je stajala gola, posmatrajući sebe u ogledalu u sobi. Nije bila srećna šta vidi u ogledalu i reče mi:
“Osećam se očajno, izgledam stara, debela i ružna.Potrebno je da mi kazes nešto lepo, neki lep kompliment.”
Odgovorih:
“Vid ti je perfektan.”

nemam, ne ocekujem da se drugi uklope u moje standarde pa me ni ne nerviraju.
nacin forumulacije pitanja me tek ne pogadja uopste, nemam pocetni negativni emotivni naboj pa mos' da pitas kako hoces i sta hoces.
skoro mi je tip nesto bas hteo da se svadja i namerno gazi po momentu koji bi teoretski trebalo da me pogodi pa me cimao i provocirao ali ja sam toliko oguglala da mi je bio simptican pokusaj i naivan nekako pa sam se prosula od smeha umesto da prihvatim svadju ili zauvek cutim i dignem nos :lol:

Elem, sta je radila:
Recimo, umesto da me pita: "Da li ni danas nisi kupio hleb?" rekla bi: "Ti danas NISI KUPIO HLEB?"
Ovde se jasno vidi kod prvog pitanja da ti stalno zaboravljaš da kupiš hleb ...dok kod drugog pitanja, tvoja zaboravnost je vezana samo za taj dan

Ovo mi ne izgleda kao pitanje , već neka vrsta sumnje u tebe :think: (verovatno si ipak zaboravan tip) Što te uopšte pita , neka završi to sama :)
Ovde , osim sumnje vidim i nepoverljivost , uhvatila te je u laži i ne veruje da ih nisi pozajmio :lol:

Ne vidim što ti to smeta ... i na forumu dolazimo do konačnih zaključaka samo na osnovu nečijeg posta, tebi kao forumašu ovo ne bi trebalo da predstavlja prepreku u vezi ;)
Inače , nemam takvih problema....sve obaveze zapisujem da ne bih razočarala ukućane a mm navijem podsetnik u mobilnom ...nema izvlačenja a ni pitanja.

Poslednja izmena:
Ovde se jasno vidi kod prvog pitanja da ti stalno zaboravljaš da kupiš hleb ...dok kod drugog pitanja, tvoja zaboravnost je vezana samo za taj dan

Ovo mi ne izgleda kao pitanje , već neka vrsta sumnje u tebe :think: (verovatno si ipak zaboravan tip) Što te uopšte pita , neka završi to sama :)

Ovde , osim sumnje vidim i nepoverljivost , uhvatila te je u laži i ne veruje da ih nisi pozajmio :lol:

Ne vidim što ti to smeta ... i na forumu dolazimo do konačnih zaključaka samo na osnovu nečijeg posta, tebi kao forumašu ovo ne bi trebalo da predstavlja prepreku u vezi ;)
pa vise mu ne smeta,sad je bivsa
al voli da se seca,kao kad gulis krasticu sa rane....

Inače , nemam takvih problema....sve obaveze zapisujem da ne bih razočarala ukućane a mm navijem podsetnik u mobilnom ...nema izvlačenja a ni pitanja.

da mu nisi ti bivsa.. i ti iznosis gotove zakljucke

Pa iskreno ne poznajem postavljaca teme, ali to ovde nije ni vazno...
Ne mislim da je iskljucivo kriva jedna strana...ako je ona tako govorila to govori i o njoj isto koliko govori o njemu...
...samo je fora u tome koliko to nekome moze da smeta ili ne smeta uopshte...

Elem, sta je radila:
E, onda ja poludim.....

I sad se sa setom secas "presecanja" jer nema vise ko da ti umesi kolac. :aha:

pa čekaj, ako živite sami, a ti nisi komšiji pozajmio merdevine (a pretpostavimo da žena ne laže, znači nije ni ona čim pita), ko je? ko?!!!?

imamo i mi svađica, normalno
svakodnevni zadaci nam se prepliću jer ih nismo podelili na muško-ženske već ko-kako-stigne
al' prođe i to, ništa spektakularno

da nije problem bio u nečemu drugom? :think:
al' kad je žena stvarno zlo, tu leka nema :lol:

Back