- Poruka
- 2.306
za jedno 5 god kad sazris nece ti smetati,i pre ne do bog se majci pogorsa zdravlje shvati da to nije lose
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino da joj pokažeš nekim postupcima da si zreo i da umeš sam da vodiš računa o sebi.Pozzz ljudi,ima neko neki savet kako majci objasniti da vise nisi dete i da ne treba da se brine oko toga kad dolazis kuci i dal si jeo ili ne. Pokusao sa 'mama ali ja imam 16god' ali ne radi...'mama nisam bebaaa bre' ne ide POMAGAJ TE![]()
da, zato jer se zove mama.... Naravno da ona zna da ti znas da se obuces, ali ti ne razumes da je njena obaveza i odgovornost da ti kaze, jer brine za tebe da se ne prehladis, jer te ona rodila i niko nikada na ovom svetu se nikada tako nece brinuti o tebi, a to ces shvatiti kad bude kasno i kad ti sve to bude nedostajalo.... Zato nemoj da si sa majkom u losim odnosima, ona te donela na svet!nikako ja imam 25 i mene keva i dalje opominje kad krenem negde da se obucem kao da ja ne znam dal mi ladno ili ne sto mi ekstremno ide na nerve i svaki put burno reagujem na njena upozorenja smernice nabacanje njenog misljenja i sl i zbog toga nikad u dobrim odnosima nismo
Potpisujem! Mene je moja smarala svojom brigom isto, znale smo se i posvadjati, ali uvek sam joj se vracala, ona je zauvek moj bezuslovni pravi prijatelj! Postovala sam je i slusala, i kad mi nije bilo po volji! Sa 16 godina? Itekako si dete! Ja sam se isto osecala odraslom sa 16....kad budes imao 10 godina vise, shvatices da si bio dete sa 16...Jedino da joj pokažeš nekim postupcima da si zreo i da umeš sam da vodiš računa o sebi.
Mada, majka će uvek brinuti, to je sasvim prirodno i normalno, i sa tvojih 16 i sa 26, 36...
Samo što ti sada možda smeta i smara, a kako si stariji sve manje, čak će ti u nekim trenucima i nedostajati![]()
Pozzz ljudi,ima neko neki savet kako majci objasniti da vise nisi dete i da ne treba da se brine oko toga kad dolazis kuci i dal si jeo ili ne. Pokusao sa 'mama ali ja imam 16god' ali ne radi...'mama nisam bebaaa bre' ne ide POMAGAJ TE![]()
Naučiš gramatiku za početak... bar neke osnove... Drugo, imaš 16 godina... jesi dete....
odraslo bice se uopste ne ponasa kao sto si opisala. Ovo si opisala neko poslusno dete samo, ili zaostalo u kranju ruku
Pozzz ljudi,ima neko neki savet kako majci objasniti da vise nisi dete i da ne treba da se brine oko toga kad dolazis kuci i dal si jeo ili ne. Pokusao sa 'mama ali ja imam 16god' ali ne radi...'mama nisam bebaaa bre' ne ide POMAGAJ TE![]()
Имам ћерку од скоро 16 година и она би, да је на форуму, вероватно исто ово написала!
А не уме сама да устане ујутру, ако је ја не пробудим јер ''не чује сат''.
Остави један тањир у судопери и не опере га за собом јер јој ''нисам рекла''.
Не намешта кревет ујутру јер '''нема времена'' пошто два и по сата пегла шишке а три сата лакира нокте!
Иза ње остаје Хирошима...па стално морам да је терам да склања своје ствари...
Одбија да оде да однесе телефон на рекламацију јер је ''мала''.
Кад је сама код куће - не доручкује, руча стојећи поред фрижидера леба им мајонеза...а ако јој припретим да мора да једе кувано, онда само замаже тањир да изгледа као да је јела...
....И стално виче како није више дете, како је одрасла и како не жели да је смарам и опомињем!!!!![]()
I vidim da se iznad neki roditelji žale na decu. To je zato što ih niste dovoljno tukli kad su bili mali. Mene su mlatili, pa zato sad ne ostavljam krš i otpad iza sebe, niti sam razmažen i niko ne treba da sprema iza mene. Ima ona jedna poslovica, ne znam ko je rekao, ali glasi: ''Gvožđe se kuje dok je vruće.''