kako legalno naplatiti dug od pravnog lica

• Začetnik teme Začetnik teme w.w.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja kao dokaz imam predracun za neke masine, i uplatu na t.r. preduzeca. Medjutim, istog dana kada su pare legle na t.r. tuzenog preduzeca, one su preusmerene na drugo preduzece istog vlasnika,i upotrebljene za nesto sasvim deseto. Za sve to imam dokaz, te je spor na Sudu i dobijen. I ostao tako dobijen. I zaboravljen.

Sudu i kukuruzu ne veruj,omane kad se najmanje nadas.:rotf:

Imam problem u naplati duga za koji postoji sudsko resenje. Pravno lice duguje fizickom licu. Moze li neko pomoci savetom?

Ja kao dokaz imam predracun za neke masine, i uplatu na t.r. preduzeca. Medjutim, istog dana kada su pare legle na t.r. tuzenog preduzeca, one su preusmerene na drugo preduzece istog vlasnika,i upotrebljene za nesto sasvim deseto. Za sve to imam dokaz, te je spor na Sudu i dobijen. I ostao tako dobijen. I zaboravljen.

Kazes da pravno lice duguje fizickom licu (tebi).
Pa kazes da kao dokaz imas predracun. Kako si dao predracun ako si fizicko lice ? Mozda si ranije bio pravno lice ili preduzetnik pa si zatvorio ?
A posle kazes da imas uplatu na t.r. tuzenog preduzeca i da su pare istog dana preusmerene na drugo preduzece istog vlasnika. Odakle ti uplata i odakle znas za nju ? I kako znas da su pare istog dana preusmerene ?

a šta je popisano? možeš li da nađeš kupca za to? da li si možda ti zainteresovan da ti se dosude stvari koje su popisane (za 1/2 procenjene vrednosti)?

Popisane su mu masine za izradu metli i kombi vozilo (Zastava) .To je po njima vrednost duga . Pristaobih i na to da mi se na konto duga dodele te stvari ali jos uvek se ceka da sud odredi datum licitacije . Mimo toga nemogu da ih dobijem . Kupca za to bih mogao lako naci jer u mom okruzenju ima dosta onih sto se bave metlarstvom sto na veliko sto na malo ... ali? ... licitacija je zakazivana vec tri puta i svaki put bi bila odlozena . Sudeci po svemu ima debela ledja... .

Back