Kako lecite tugu??

ZaLjUBlJeNa90:
Veoma sam tuznaaa,jedna osoba koja mi se mnogo svidja i radio je kod mene pored kuce dao je otkaz,studirfa u ulici iznad mene.Ja ga necu vise vidjati...A svidjamo se jedno drugom,znam...Krivo mi je...Pitao moga komsiju da li ima sanse kod mene,a mene nesme,cak sam ga zvala i on ne kapira da mise svidja.Sta da mu radim da ukapira...Ljuta sam na njega,jer nije hteo da doje na kafu i to sam mu rekla i od tad ga nisam videla ima 5dana.Dajte mi savet.. :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

Који лик, али стварно...
Зови га на чај, можда не пије кафу... :)
неки људи су стварно чудни...вероватно се човек плаши, или тако нешто...само не знам чега... да му ниси претила са неким садо-мазо справама :-D

placi, bice ti lakse
cry.gif

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja sam poslednja osoba koja bi mogla da da savet za ovakav slucaj, jer sam totalno nezaintresovana u decake, ali mama mi je rekla da ce doci vreme kada cu biti, pa mi je rekla:"zapamti, nijedan muskarac nije vredan tvojih suza". Pa naravno da nije! Pfff... Sto bih ja cmizdrila za nekim. Ako nismo zajedno, to je zato sto on verovatno nije dovoljno dobar, mada ko zna, mozda sam i ja u pitanju. Tj. nije nam sudjeno. Ne mozes kukati nad casom prosutog soka, jer to nece pomoci da se popravi...

Soleil:
Ja sam poslednja osoba koja bi mogla da da savet za ovakav slucaj, jer sam totalno nezaintresovana u decake, ali mama mi je rekla da ce doci vreme kada cu biti, pa mi je rekla:"zapamti, nijedan muskarac nije vredan tvojih suza". Pa naravno da nije! Pfff... Sto bih ja cmizdrila za nekim. Ako nismo zajedno, to je zato sto on verovatno nije dovoljno dobar, mada ko zna, mozda sam i ja u pitanju. Tj. nije nam sudjeno. Ne mozes kukati nad casom prosutog soka, jer to nece pomoci da se popravi...
pa, ne places ti zato sto je neko vredan ili ne tvojih suza.....ne razmisljas o tome...ne razmisljas da li ces da places ili ne......ne odredjujes ti da li ce da te boli ili nece....ako mozes da se kontrolises, onda ne volis...ili si neko cudo! ali kad stvarno volis....

Back