Kako lecite ljubomoru i posesivnost?

par mocnih samara sve resava!

levom-ubijam-a.jpg

:per:

Ranije sam bivao nenormalno ljubomoran, mada opet, to zavisi donekle od partnerke i naseg medjusobnog poverenja, ali onda mi je doslo iz *upeta u glavu da ne mogu mnogo da menjam ljude, i da ako hoce da me neko vara, flertuje ili sta vec to ce raditi pa i jos vise ako ja kukam i dramim (uprkos mojim dobrim namerama).

Danas se trudim da me boli uvo i da ljubomoru zadrzim za sebe, osim ako nije nesto bas ocigledno, ali lako me razuvere da samo dramim. Mada kao sto rekoh, ko se namerio da prevari, prevarice kukali mi ili ne, tako da putuj igumane i ne brini za manastir.

Zivi i pusti druge da zive, posveti se svom zivotu, uzivaj u stvarima koje volis, okupiraj mozak necim pametnim, hobijem, bilo cime, i ne opterecuj se glupostima, a s kim je, a sto ne zove, pa odgovorila bi do sada sigurno da hoce, cim ne odgovara mora da je sa nekim drugim. To nacisto zezne mozak a i gusi drugu stranu, tako da ljubomora ako je neopravdana tipa ovo gore se resava sama sa sobom, a ako je opravdana, to se resava u dvoje, mirne glave.

Back