Kako kupiti akcije?

Zanima me kako kupiti akcije na Beogradskoj berzi.

I nadam se da sam na pravom podforumu :)

Otvori ovaj link,naci ces spisak sviih brokera preko kojih mozes da kupujes i prodajes akcije
na beogradskoj berzi. Medju njima je i desetinu banaka kojih verovatno ima u tvojoj blizini pa se
za detalje obrati njima. Ukoliko kupujes akcije, prati sam malo berzu, brokeri uvek pricaju neke price
u nadi da ce ti uvaliti neke "svoje" akcije.

http://www.belex.rs/clanovi/spisak_clanova.

Zanima me kako kupiti akcije na Beogradskoj berzi.

I nadam se da sam na pravom podforumu :)
Nisi na pravom podforumu ni forumu,a niti ces naci forum koji ce te nauciti sta i kako da ispravno uradis.Najblizi forum je naravno economy diskusije,ne reklamiram ga ,ali kad je vec konkretno rec o tome,moram da ga spomenem.Mozes i tamo da budes noc i dan,nauciti neces sve ono sto ti treba,pre ce te neki broker navesti kao vodu na svoj mlin,ne bi li na taj nacin zaradio nesto na tebi.To se znaci ne radi tako,moras da radis i ulazes pare samo u ono sto poznajes u prste.

Nisi na pravom podforumu ni forumu,a niti ces naci forum koji ce te nauciti sta i kako da ispravno uradis.Najblizi forum je naravno economy diskusije,ne reklamiram ga ,ali kad je vec konkretno rec o tome,moram da ga spomenem.Mozes i tamo da budes noc i dan,nauciti neces sve ono sto ti treba,pre ce te neki broker navesti kao vodu na svoj mlin,ne bi li na taj nacin zaradio nesto na tebi.To se znaci ne radi tako,moras da radis i ulazes pare samo u ono sto poznajes u prste.

I ta su vremena prosla, ljudi su ispekli prste na akcijama tako da danas uopste vise ne mozes da znas ni sta ce biti sa
recimo Siemensom, a o nekim srpskim firmama i da ne govorim. U Srbiji su kamate relativno visoke ( u poredjenu sa kamatama
u evro zoni) tako da bih ja u Srbiji pre orocila novac nego sto bih kupovala akcije.
preduzecima i da ne govorim.

Otvori ovaj link,naci ces spisak sviih brokera preko kojih mozes da kupujes i prodajes akcije
na beogradskoj berzi. Medju njima je i desetinu banaka kojih verovatno ima u tvojoj blizini pa se
za detalje obrati njima. Ukoliko kupujes akcije, prati sam malo berzu, brokeri uvek pricaju neke price
u nadi da ce ti uvaliti neke "svoje" akcije.

http://www.belex.rs/clanovi/spisak_clanova.

Hvala

Nije pitanje KAKO nego ZASTO kupiti akcije?
Drzava i sva imovina propada. Cene akcija padaju.
Sta je u ovoj zemlji poraslo? Dugovi.
A dugovi se ne kupuju na beogradskoj berzi nego od poverioca, mmf-a i londonskog kluba rotsild.

Back