Easy_Ride
Zainteresovan član
- Poruka
- 486
Upoznali smo se pre mesec i nesto dana,videli se par puta a pre toga smo se vise od godinu dana dopisivali na skajp ja sam se zaljubio u nju kao kreten,zavoleo sam je,pisala mi je i lepo me upozorila da ne zeli vezu i da nije spremna za vezivanje posebno ne samnom jer sam daleko (inace ona zivi u inostranstvu).Kada smo se upoznali mislio sam to je to,popricacemo,malo se ljubiti i svako na svoju stranu.Tako je i bilo,upoznali smo se i bas kako sam zamisljao da ce biti tako je i bilo,medjutim kasnije su mi stizale poruke od nje da zeli ponovo i ponovo da se vidimo,ja sam jedva cekao da je vidim a i ona mene...Otisla je za inostranstvo ponovo,ostali smo samo drugari i culi smo se preko skajpa svake noci,bilo je sve ok dok ona nije pocela da se vidja sa nekim tipom,pricala je meni jer mislila da ce mi biti drago sto je konacno nasla nekog (mozda pravog) a onda sam ja skontao da sam ljubomoran i da sam je zavoleo za kratak period.Sinoc sam joj rekao sve kako je i sta je,gledali se na cam.i plakali zajedno (znam da zvuci cudno i glupo ali tako je) izvinjavala mi se stotinu puta sto me je povredila i sto mi je to ucinila,pozelela mi je srecu u zivotu i sve najlepse,isto i ja njoj,rekla je da ce mo se videti ponovo kada dodje u srb... Ja sinoc sam umirao od tuge,sanjam je svake noci,a znam da sam ja kriv,lepo mi je rekla da se ne vezujem za nju... 

..... POTREBNA MI JE POMOC,KAKO DA JE ZABORAVIM,GUSIM SE,NE VIDIM IZLAZ??????? Ni u jednu se do sada nisam zaljubio kao u nju do sada.........