Kako je Vučić u isti dan doveo ljude u Beograd i predao Sever Kosova...Savrsena distrakcija....

Mi6 potrčko...

...

U suštini su to svi koji dodju na vlast u ovoj zemlji.
MI6 preko svog odeljenja zvanog Udba, pravi izborne liste i na njima se mogu naći samo njihovi agenti (oni koji se zaista bore za vlast) i Udbaške kombi stranke, koje služe da popune biračke listiće.
Glasanjem za bilo koga - uvek će njihovi biti na vlasti.

„Kao da su namerno čekali dan da značajan broj muškaraca sa severa KiM dođe u Beograd“, rekao je Vučić, govoreći o incidentima na severu Kosova.

„Na sve to ćutali su predstavnici Kvinte, sad to osuđuju, ali pošto je Albancima dopušteno da posao završe“, rekao je on.

Čim se završi ovaj skup biće sednica saveta za nacionalnu bezbednost o Kosovu i Metohiji, dodao je Vučić.
Posto je hiljade vuicevih srba prevezeno (i placeno) siptarskim autobusima, jasno je da je vucici dogovorio ovaj scenario sa jaranom kurtijem.

Ne znam gde bih stavio, a mrzi me da otvaram temu, pa cu ovde (ako neko smatra da treba neka slobodno otvori temu):

Čistka nepodobnih kadrova u MUP Srbije: Bratislav Gašić od policije pravi partijsku vojsku i obračunava se s neposlušnima​

https://nova.rs/vesti/hronika/cistk...vojsku-i-obracunava-se-s-neposlusnima/?ref=yt

Znaci kao i u mnogim drugim slucajevima, svi koji su cutali godinama i trpeli sve i svasta - NA KRAJU DODJU I SAMI NA RED. Sada je red na policiju - koliko je narod porucivao policiji da su nasi, da su sa nama u istom sosu i slicno - ali ne, od njih smo dobili samo batinjanja i ignoranciju.

I sada dosao red i na njih - kako ono ide, na kraju su dosli i po mene, ali vise nije imao niko da mi pomogne (jer su sve vec odveli).

Ovo im je poslednji moment da se opamete i oni - NEKA DODJU U UNIFORMAMA NA PROTEST SA GRADJANIMA, videce kakav ce docek dobiti. A ne u pancirima sa palicama. DA ZAJEDNO SKINEMO OVOG LUDAKA I NJEGOVU BANDU.

FxJUOUHWcAIB9IT

Back