jomini®
Elita
- Poruka
- 16.801
Ima li istine ovde?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da nema istine,sramota je koliko malo znas istoriju prostora na kome zivis
Ima li istine ovde?
naravno da nema istine,sramota je koliko malo znas istoriju prostora na kome zivis
tripujes da si interesantan?Ja samo junački deseterac, one spise iz stranih plaćeničkih biblioteka širom Jevrope - NE PRIZNAJEM!
Neću! Ne dolazi u obzir! Nema šanse! Ni za živu glavu! Može ako daju nov kredit...
Ima li istine ovde?
Šta je sad? Pa svima vam je jasno da ja nisam klikeraš kao neki, zato i pitam.naravno da nema istine,sramota je koliko malo znas istoriju prostora na kome zivis
Mogu da uzmem neku knjigu, samo mi reci koje/čije autore da poslušam, kome da verujem. Da me ne dovedu u zabludu jer znaš, istorija je čudna biljka................ау бре Јомини - па ти си скроз пролупао..... погледај МАПУ НА 1:01 па онда стави прст на чело... а можеш и да узмеш неку од књига историје... шта је са тобом...
![]()
Ima li istine ovde?
Mogli bi malo o tome kako je Istra postala Hrvatska?![]()
Mogli bi, ali nije tema.
Istina je da je Pašić poslao trupe preko Save i Dunava na nagovor d'Epera i da je Velika skupština Vojvodine gdje je "izglasano" prisajedinjenje Srbiji bila velika prijevara i farsa.
Ali sad šta je - tu je.
Mogli bi, ali nije tema.
Istina je da je Pašić poslao trupe preko Save i Dunava na nagovor d'Epera i da je Velika skupština Vojvodine gdje je "izglasano" prisajedinjenje Srbiji bila velika prijevara i farsa.
Ali sad šta je - tu je.
Samo hocu da ukazem na besmisao ove teme. Austrijanci su izgubili rat, i normalno je da izgube i deo teritorije. Mozda je cak i veci paradoks situacija sa Istrom, jer su Hrvati jedini narod u istoriji sveta koji je znatno prosirio teritoriju nakon rata kojeg je izgubio
ljUbisa,nemoj da prdis bar nedeljom.mozda se to u tvom blizem okruzenju tretira kao bio gas ali ovde strasno zaudara i uz to je krajnje nepristojnoMogli bi, ali nije tema.
Ali sad šta je - tu je.