Kako je Vojvodina postala Srbija *powered by HRT

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno da nema istine,sramota je koliko malo znas istoriju prostora na kome zivis
Šta je sad? Pa svima vam je jasno da ja nisam klikeraš kao neki, zato i pitam. :per:

:hahaha:.............ау бре Јомини - па ти си скроз пролупао..... погледај МАПУ НА 1:01 па онда стави прст на чело... а можеш и да узмеш неку од књига историје... шта је са тобом...:roll:
Mogu da uzmem neku knjigu, samo mi reci koje/čije autore da poslušam, kome da verujem. Da me ne dovedu u zabludu jer znaš, istorija je čudna biljka...

Mogli bi, ali nije tema.

Istina je da je Pašić poslao trupe preko Save i Dunava na nagovor d'Epera i da je Velika skupština Vojvodine gdje je "izglasano" prisajedinjenje Srbiji bila velika prijevara i farsa.

Ali sad šta je - tu je.

E, al vidi sad. Na svakoj temi na kojoj se kritikuje Hrvatska, ti dodjes i kazes "bitno da ste vi cvecke i postavis neki link o Srbiji"

A sad kao, mogli bi ali nije tema.

Nemoj ni ti to raditi onda. Ok?

Ima li istine ovde?

Jel patiš?
jasa_tomic.jpg

Njega pitaj jel istina ;)

Samo hocu da ukazem na besmisao ove teme. Austrijanci su izgubili rat, i normalno je da izgube i deo teritorije. Mozda je cak i veci paradoks situacija sa Istrom, jer su Hrvati jedini narod u istoriji sveta koji je znatno prosirio teritoriju nakon rata kojeg je izgubio

Ma jok, Austija se raspala kao trulo škembe i sad treba da poštujemo neke administrativne granice te truleži ;)

"u to je doba već postojala država SHS..." kaže spiker....

Trebalo bi se pre svega pozabaviti time, kako je nastala i kad je postala ta "država" i ko ju je formirao, oformio i priznao, kao i koji su narodi sa kojim skupštinama izrazili želju da budu u toj tzv. državi.

Kad na to damo odgovor, istina o Vojvodini će biti očigledna...

Mogli bi, ali nije tema.

Istina je da je Pašić poslao trupe preko Save i Dunava na nagovor d'Epera i da je Velika skupština Vojvodine gdje je "izglasano" prisajedinjenje Srbiji bila velika prijevara i farsa.

Ali sad šta je - tu je.
ljUbisa,nemoj da prdis bar nedeljom.mozda se to u tvom blizem okruzenju tretira kao bio gas ali ovde strasno zaudara i uz to je krajnje nepristojno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back