kako je velika razlika kod isp

• Začetnik teme Začetnik teme kkkkkkkk
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DabaMAN:
kkkkkkkk:
kako je moguce da 5 sati dial up kod verata je 60 din a kod ostalih je od 120 do 150 din u cemu je fora
Fora ti je u losoj konekciji koja puca svakih pet minuta, pa ti vidi da li je to najbolji odnos cena-kvalitet.
Kad sam se prvi put nakacio na net bio sam prijacljen kod verata. Trebalo mi je 5-6 dana od dana kad sam uplatio vreme i otvorio nalog da se nakacim. Veza je bila katastrofalna. Onda sam presao na ptt i stanje je bilo vidno poboljsano, ali bilo je dana kad ni mail nisam mogao da pogledam. I konacno dodje digitalna tehnologija i u moj gradic i dobih digitalnu centralu. Kako sam samo bio zabezeknut u monitor kad sam se nakacio a ono pise: Speed 50.6Kb/s, do tada je max bio 28.8Kb/S.
Naravno, na sav glas sam pljuvao po Veratu jer mi je od njihovih 10h ostalo 5-6h posle skoro godinu dana. One koji su se prvi put kacili na Net nagovorio sam i ubedio ih da je posta stabilnija, bolja, pouzdanija (da predju na postu pomoglo je i to sto verat ovde zastupa neka mala jadna radio stanica koja se cuje tek do prve krivine).
Onda opet neki koji su se odlucili da oprobaju Verat pricaju kako je brzina do yaya i ja opet uplatim jos 10h (ono je vec bilo potroseno) kad ono brzina ista kao i kod ptt-a.
Za mene je to bilo dovoljno da ponovo predjem na Verat i da sad iste one ljude koje sam ubedjivao da se priklone ptt-u ipak otvore nalog i kod Verata.
E sad da je Verat ostao sa onim cenovnikom koji je drzao kad sam otvorio nalog verovatno bih i sad visio na ptt-u jer je bio neznatno jeftiniji od Verata.

No tako ti je to kod nas, dial-Up veza niukad nije pouzdana i to je razlog zasto uvek treba isprobati sve mogucnosti, pa uvek birati onu koja je trenutno najbolja, a kad to propadne izabrati drugu.

Back