Kako je to kod vas?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovih dana na jednoj promociji , bilo je meni poznatih osoba,medju kojima i jedan prijatelj.Poceli smo da pricamo
kada se istog trenutka pojavi njegova zenska i zakaci mu se oko ruke stavivsi slikovito do znanja da je on njeno vlasnistvo..
Ok, postujem jer je to njen muzjak, ali skroz nepotrebno, bar sto se mene tice..Toliko je bilo ocito da je i njemu bilo neprijatno.

Nervira li vas takvo ispoljavanje ljubomore..
Kako je to kod vas ?
Ljubomorisete ili trpite ljubomoru i mozete li da se kontrolisete ?

nisam ljubomoran

Uuuh kako bi mi godila kakva ljubomorna,
t15200.gif
... da me ne ispusta iz ruku!
5989.gif

Poslednja izmena:
Za mene je ovo normalno ponasanje...

Nije neki strasan izliv ljubomore^^ samo mu se okacila oko ruke....

S druge strane, ponekad je i korisno (za sve ucesnike!! ) znati da li je neko zauzet...
da mogu da se obustave dalji planovi... ako ih je bilo :flert:

Kada bi kačenje o ruku zaustavljalo planove švaleracija bilo ne bi.

Inače, nije bitno šta žena koja priča sa mojim muškarcem želi od njega, bitno je šta on (ne) želi od nje.

Ovih dana na jednoj promociji , bilo je meni poznatih osoba,medju kojima i jedan prijatelj.Poceli smo da pricamo
kada se istog trenutka pojavi njegova zenska i zakaci mu se oko ruke stavivsi slikovito do znanja da je on njeno vlasnistvo..
Ok, postujem jer je to njen muzjak, ali skroz nepotrebno, bar sto se mene tice..Toliko je bilo ocito da je i njemu bilo neprijatno.

Kako je to kod vas ?

ako mi neda povoda, nemam zasto da histerisem
ako da povoda, onda cu kad ostanemo sami sve po spisku da ... ili cu da iskuliram

Kako je to kod vas ?

ne
trpim
ljubomoru
tako je to kod nas

Ne smatram dečka vlasništvom, ali oboje spontanim govorom tela uvek pokazujemo bliskost.

Ljubomorna jesam, ne do te mere da šiznem kada razgovara sa drugaricom, ni ja se ne bih osećala prijatno da mi on prigovara za svakog muškog sagovornika, to je već preterano.

Kada šetamo - zagrli me, neretko me uzme u krilo, volim da ga uzmem za ruku isprepletanih prstiju... Iskazivanje prisnosti javno je obostrano i radimo to jer nam je lepo, a ne da bismo markirali teritoriju.

Back