Kako je Tesla prošla protiv konkurencije u Kini 2021

Pa dobro vidi se po mnogo cemu da se nikad nisu bavili dizajnom auta ali voze dobro

fed8e87641bb4ee3b15d096502972d8c.jpg

Ja nikako ne mogu da svarim ovaj veliki "televizor" na sredini. Em nema instrument table ispred, em nema ni jedno fizicko dugme.
To ce sredini dok dobiju malo konkurecije i dok shvate sta ljidi zele

Meni vise upadaju u oci zazori kao da je sklepan posle neke havarije .. Uce polako mlada je to kompanija

Pa dobro vidi se po mnogo cemu da se nikad nisu bavili dizajnom auta ali voze dobro

To ce sredini dok dobiju malo konkurecije i dok shvate sta ljidi zele

Meni vise upadaju u oci zazori kao da je sklepan posle neke havarije .. Uce polako mlada je to kompanija
Nisam nikad zagledao detaljno kako su uklopili delove karoserije, pogledacu prvom prilikom.
Citao sam svojevremeno sta vlasnici modela Tesla 3 kazu za ovaj ekran i izostavljanje instrumenata ispred vozaca i koliko se secam gotovo svi su tvrdili da ekran ne odvlaci paznju, ne smanjuje sigurnost u voznji i slicno.
Koliko vremena je potrebno da se na ekranu na kom ima brdo informacija pronadje trazena ikona i dovrsi zeljena operacija, recimo da se preusmeri strujanje vazduha na prednje staklo jer pada kisa i pocelo je da se magli i da li za vreme dok se to ne odradi moze nesta da se dogodi sto vozac nece uociti?
Malo ko se nece setiti situacije gde je propisanom i sigurnom brzinom vozio svojom trakom i odjednom iz suprotnog pravca idiot (idiot na kvadrat, kreten, magarac, ubica) obilazi i nema sanse da zavrsi preticanje ukoliko vi nesta ne uradite, npr. naglo kocenje kako bi idiot uspeo da se vrati u svoju traku.

I za video igre mogu se naci komentari gde se ljudi cude u stilu "sta je tu opasno, pa nece se niko igrati dok vozi".

Mi smo se jednom ponapili i proveravali google kako radi prepoznaje čitave rečenice brzinom metka iako smo mi mumlali na sve moguće načine. Ovde je očigledno to loše odrađeno tj velški im ne radi kako treba. Engleski sigurno mnogo bolje ili neki drugi jezik. Mislim da je ovde prvenstveno insistirano na veličini televizora a onda prostor popunjen gedžetima aplikacijama na brzaka.
Otvaranje kasete nebi da komentarišem.

Jesu pioniri ali ko i svaki projekat iz garaže neslavno će završiti na berzi- nema tu tradicije.

Poslednja izmena:

Back