Kako je Rastko postao Ilarion

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.212
Screenshot_31.png

Rastko Lupulović, okoreli roker benda "Kanda, Kodža i Nebojša",
glumac, dobitnik Sretijine nagrade u Novom Sadu 1996. godine,
zamonašio se u 22 godine.. i ostavio nas sve u zabezeku...

Screenshot_35.png

Screenshot_36.png

Bogu služiti je najveća i najsvetlija uloga, tako da dragi Rastko nije napustio svet, glumu koja je za mene i dalje dar i umetnost a nekome nije, umetnost ili bilo šta što pripada Bogu ionako ODUVEK.
Znam za ovu priču od pre, ali je bilo lepo pročitati je iz ugla g. Bačića, on je to tako lepo napisao da mi je drago da si noćas to podelila.
Dobro si se setila da ove ovakve isečke deliš da se i žurnalisti-novinari malo počešu po glavi po pitanju šta je i kako vredno napisati i tako nakon x godina i dalje biti cenjen, pominjan, zapamćen.
:bravo:

Bogu služiti je najveća i najsvetlija uloga, tako da dragi Rastko nije napustio svet, glumu koja je za mene i dalje dar i umetnost a nekome nije, umetnost ili bilo šta što pripada Bogu ionako ODUVEK.
Znam za ovu priču od pre, ali je bilo lepo pročitati je iz ugla g. Bačića, on je to tako lepo napisao da mi je drago da si noćas to podelila.
Dobro si se setila da ove ovakve isečke deliš da se i žurnalisti-novinari malo počešu po glavi po pitanju šta je i kako vredno napisati i tako nakon x godina i dalje biti cenjen, pominjan, zapamćen.
:bravo:
Hvala na pohvali... trudim se da podelim u Pozorištu što više
isečaka iz stare arhive koja je retko dostupna javnosti...
Pisali su vrsni novinari, pozorišni i književni kritičari, naši
dragi umetnici, pisci... :vzagrljaj:

:heart2:

Back