Sta se desilo samnom i koleginico ako nekog zanima neka procita. Nisam znao gde drugde da napisem pa vidim neki blog...Danas sam doziveo prosvetljenje u momentu,nakon svih muka koje sam imao shvatio sam da ih nemam..Mucila me ljubav pa ljubomora a samo nisam shvatio samog sebe,kreten.Poveo sam se onim sta su mi drugi govorili i otisao u pogresnom pravcu u razmisljanju.Moja goleginica oko koje sam imao muku je meni u stvari veoma,veoma draga kao osoba,ona i ne zna koliko mi je draga,moram joj to reci ako budem imao pravu priliku,nisam ni ja znao do danas.Ponasao sam se prema njoj u najmanju ruku cudno,kao zaljubljeno,ljubomorno ljut nesto,kada sam promenio svoje ponasanje na staro,drugarsko dzentlmensko,posto je jedino zensko u firmi,shvatio sam da smo mi odlicni prijatelji zapravo i da je doslo do semantickog galimatjasa u mojim osecanjima prema njoj.Bio sam neizmerno srecan zbog toga,kao da sam skinuo ogroman teret sa duse.Ne znam da li cete ovo objaviti ili da li ce ko citati ali sam jaolaksao sebi pisuci o tome anonimno jer mi je to lakse nego se poveriti nekom.Di ende sto bi rekao major Kriger.