Sensei Master Moderator Poruka 92.769 30.09.2022. u 11:09 - Kako je nastao čovek - razne teorije #51 Menora: Tako je. Zivot na planeti Zemlji je star oko 4 milijardi godina. Sad ima dokaza da je postojao zivot i na Marsu, da je tamo bilo reka i planina. Kliknite za proširenje... ma pusti to nego, ko je napravio čoveka baš ovakvog?
Menora: Tako je. Zivot na planeti Zemlji je star oko 4 milijardi godina. Sad ima dokaza da je postojao zivot i na Marsu, da je tamo bilo reka i planina. Kliknite za proširenje... ma pusti to nego, ko je napravio čoveka baš ovakvog?
Menora Primećen član Poruka 842 30.09.2022. u 11:11 - Kako je nastao čovek - razne teorije #52 Sensei: ma pusti to nego, ko je napravio čoveka baš ovakvog? Kliknite za proširenje... Evolucija
Sensei Master Moderator Poruka 92.769 30.09.2022. u 11:12 - Kako je nastao čovek - razne teorije #53 Menora: Evolucija Kliknite za proširenje... Darvin?
Menora Primećen član Poruka 842 30.09.2022. u 11:14 - Kako je nastao čovek - razne teorije #54 Sensei: Darvin? Kliknite za proširenje... da
Sensei Master Moderator Poruka 92.769 30.09.2022. u 11:24 - Kako je nastao čovek - razne teorije #55 Menora: da Kliknite za proširenje... to znači da te ne interesuje materija. Naučila si u školi, svidelo ti se, i nema šta da čačkaš dalje?
Menora: da Kliknite za proširenje... to znači da te ne interesuje materija. Naučila si u školi, svidelo ti se, i nema šta da čačkaš dalje?
Menora Primećen član Poruka 842 30.09.2022. u 11:38 - Kako je nastao čovek - razne teorije #56 Sensei: to znači da te ne interesuje materija. Naučila si u školi, svidelo ti se, i nema šta da čačkaš dalje? Kliknite za proširenje... Nije tacno. Ali samo sto nauka kaze mi je merodavno, stoga to i pratim. Nisam fan teoreticara zavera ni u jednom segmentu. Hvala.
Sensei: to znači da te ne interesuje materija. Naučila si u školi, svidelo ti se, i nema šta da čačkaš dalje? Kliknite za proširenje... Nije tacno. Ali samo sto nauka kaze mi je merodavno, stoga to i pratim. Nisam fan teoreticara zavera ni u jednom segmentu. Hvala.
Sensei Master Moderator Poruka 92.769 30.09.2022. u 11:40 - Kako je nastao čovek - razne teorije #57 Menora: Nije tacno. Ali samo sto nauka kaze mi je merodavno, stoga to i pratim. Nisam fan teoreticara zavera ni u jednom segmentu. Hvala. Kliknite za proširenje... pa ni nauka ne podržava Darvina ovih dana
Menora: Nije tacno. Ali samo sto nauka kaze mi je merodavno, stoga to i pratim. Nisam fan teoreticara zavera ni u jednom segmentu. Hvala. Kliknite za proširenje... pa ni nauka ne podržava Darvina ovih dana
Menora Primećen član Poruka 842 30.09.2022. u 11:44 - Kako je nastao čovek - razne teorije #58 Sensei: pa ni nauka ne podržava Darvina ovih dana Kliknite za proširenje... Nisam o tome nista cula, kada cujem imacu predstavu o tome.
Sensei: pa ni nauka ne podržava Darvina ovih dana Kliknite za proširenje... Nisam o tome nista cula, kada cujem imacu predstavu o tome.