Kako je nastao čovek - razne teorije

Vrlo dobra tema. Tab je imao priblizno istu predstavu o postanku coveka, doduse u pitanju je samo kolonizacija zemlje, ali ne i izvorno pitanje, kako je nastao covek.

Ta teorija deluje ok, spada u domen naucne fantastike, ali ipak moguce.
Nemam predstavu kako je nastao covek. Od majmuna nije, a da li je Bog samo neki prikaz vanzemaljca koji je odgovoran za kolonizaciju Zemlje, mozda.

Znam kako nije (religijska bajka prašina rebro i to Eva je zgrešila sa jabukom pa ih je bog bacio na zemlju oni se parili i eto tako su nastali ljudi i eto otud sve te različite rase belci,crnci,azijati,eskimi ovi oni....ne pije vodu,dakle znam kako nije ali nemam pojma kako jeste nastao čovek nemam problem sa tim

Znam kako nije (religijska bajka prašina rebro i to Eva je zgrešila sa jabukom pa ih je bog bacio na zemlju oni se parili i eto tako su nastali ljudi i eto otud sve te različite rase belci,crnci,azijati,eskimi ovi oni....ne pije vodu,dakle znam kako nije ali nemam pojma kako jeste nastao čovek nemam problem sa tim
ništa, nastavi da pratiš ovu temu, možda ti neko da ideju

nauka propoveda o evoluciji života ali niko zapravo nema pojma kako je sve nastalo pominju se bakterije i mikroorganizmi itd itd ali zapravo niko nema pojma kako je sve počelo,nije li to fantastično za razne manipulatore i prevarante koji tvrde da sigurno znaju kako je sve počelo jer tako piše u nekoj knjizi koja im se sviđa a u kojoj starac od 600 god.pravi brod da spašava životinje od potopa između ostalog...

Back