- Poruka
- 92.769
Inspirisan temom na Religiji, a da ne kvarim vajb tamo, evo ovde mesto da se svako slobodno izjasni šta misli odakle ljudski rod na planeti Zemlji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta k@!?x> eh sad. Ko, nije tačno?eh sad
a otkud na zemlji niži oblici životašta k@!?x> eh sad. Ko, nije tačno?
e to je Bog posaioa otkud na zemlji niži oblici života
ništa, nastavi da pratiš ovu temu, možda ti neko da idejuZnam kako nije (religijska bajka prašina rebro i to Eva je zgrešila sa jabukom pa ih je bog bacio na zemlju oni se parili i eto tako su nastali ljudi i eto otud sve te različite rase belci,crnci,azijati,eskimi ovi oni....ne pije vodu,dakle znam kako nije ali nemam pojma kako jeste nastao čovek nemam problem sa tim
eto, lepo je naglasio kada je bilo DNK muljanjeovo kaže nauka o evoluciji ali i dalje ne znamo kako je sve počelo ili nastalo
Može u mom slučaju samo ovo prvo, hvalaVi ste antivaxeri ravnozemljasi teoreticari zavere
anunakijiJa sam ubedjen da je neka naprednija civilizacija koristila niže oblike života na Zemlji i putem DNK zaebancije napravila nas da budemo vaki u njihovom obličju.
jel znas da su konji nekad u davnoj proslosti bili patuljasti?isto kao i lav ili konj ili bilo koja od vise miliona vrsta zivotinja
sto ti ne spavas?Može u mom slučaju samo ovo prvo, hvala![]()
Suviše volim noćsto ti ne spavas?![]()
takoeanunakiji![]()
ne znam tu konkretnu priču ali mi logično skroza jel znas kako su i uklopljeni u religiju?
da li znas da je jedan od glavnih oficira anunakija bio Jahve?