prodje ti zivot ko ferari a da ga nis ni osetila na pravi nacin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posledice nespavanja su uvek prisutne samo se organizam sa njima sportski nosi kad je u punom zamahu snage i mladosti.Bas me zanima kako je kod vas.
Kad sam bila dosta mladja u odnosu na sada (ne smejte se,kao da vas vidim) uopste nije bilo posledica nespavanja.
Citam knjigu ,zaglavim do pet ujutru,probudim se u devet i kao da se nista nije desilo.
Odem u izlazak,ostanemo do ujutru,probudim se par sati kasnije - oni koji danas imaju moje godine tada komirani a ja u tadasnjim godinama totalno ok.
Sada neko vreme nisam ok. spavala - par dana nisam imala pojma da je sapun u kupatilu (taj obicno ne stoji tamo).
Pocelo je nespavanje sada da utice,nekada nije,kad sam bila mladja.
Kako je kod vas sada a kako pre 10,20 godina po tom pitanju?
Posledice nespavanja su uvek prisutne samo se organizam sa njima sportski nosi kad je u punom zamahu snage i mladosti.
Sve ono što propustim od sna noću a propuštam svaku noć, nadoknadim u neko doba dana, mada malo je nezgodno kad me oko dva dok sam na poslu umor skasa toliko jako da moram da dremnem makar i u sedećem položaju ponekad spavam samo nekoliko minuta da se okrepim a ponekad sve to radim otvorenih očiju da me ne primete kolege![]()
I mene uhvati oko 14h. Moram da ustanem, prosetam, umijem se... Inace sam gotova.
prodje ti zivot ko ferari a da ga nis ni osetila na pravi nacin
tacno. uredan zivot i nije pravi zivot. mediokriteti koji su odgajani i zive od-do tolko su ograniceni da nisu cak ni svesni licne uskracenosti.
Istokao da mi neko prospe olovo na kapke