Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Poznajem coveka koji je imao racune za grejanje preko 200.000 dug plus ostale racune oko 100.000, to su visegodisnja dugovanja. I nije utuzen, kako je to moguce?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poznajem coveka koji je imao racune za grejanje preko 200.000 dug plus ostale racune oko 100.000, to su visegodisnja dugovanja. I nije utuzen, kako je to moguce?
U dinarima, u Srbiji zivim zaboga.Код нас или код вас?
У кунама или у динарима 200 000?
Pa ne mogu da mu iskljuce u zgradi je sa 30 stanara. Ne moze pojedinacno da se ugasi. A struju placa jer moze da mu se ugasiMoze da placa svaki mesec po 5000 din i da ga ne diraju i ne iskljucuju,mnogi tako vuku sa kamatama dok ne plate sve odjednom ili puknu
Jesi. Sad jos jedno pitanje iz iskustva, da li je nekom zastario racun vise od godinu dana i da mu je to otpisano?To sam i napisao
Pametno!Zastari kad uzme eps drugi lopov.pocinje njihovo racunanje,mi smo imali 30000 dug od pre 2013e koji nismo nikad platili
Ne znam. Znam da je imao ogromne cifre na racunima...Nije sklapao ugovore za reprogram duga...
Pretpostavka je da je to. Nije sklapao ugovore i nisu imali na osnovu čega da ga vežu...i primorajuNe znam. Znam da je imao ogromne cifre na racunima...
Ako nije istekao zakonski rok onda ne zastareva. Ako je zakonski rok 1 godina, a oni posalju cak dan pre isteka, u roku su.Nemojte da se zanosite, u januaru infostan posalje izvrsiteljima sve koji duguju za prethodnu godinu i ne zastareva nista.
EPS radi cesce na svaka 3-4 meseca, sto je najgora varijanta za duznika jer svaki put salju predmet kod drugog izvrsitelja i onda roka svaki za sebe troskove postupka i nagradu.