Kako je Madona od kraljice popa postala IZDEFORMISANA žena čije se lice raspada..

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja samo mogu da kažem dve stvari:
Šta se čudite bilo čemu od Madone kad je ona karijeru izgradila više na skandalima nego na pevanju? "Osrednja pevačica i malo bolja igračica"- Michael Jackson je rekao svojevremeno.
Drugo: žene ne znaju kada treba da počnu da se pokrivaju i žalosno je kad baba obuče dekoltiranu mini suknju.
Eno kod Žike "Nikad nije kasno" sam u jednoj prilici bio da vidim ženu tj babu od 50-60 koja je izbacila sise i zamalo da se ispovraćam. Pored izgleda, pitam se kako ih nije sramota.

Ja samo mogu da kažem dve stvari:
Šta se čudite bilo čemu od Madone kad je ona karijeru izgradila više na skandalima nego na pevanju? "Osrednja pevačica i malo bolja igračica"- Michael Jackson je rekao svojevremeno.
Drugo: žene ne znaju kada treba da počnu da se pokrivaju i žalosno je kad baba obuče dekoltiranu mini suknju.
Eno kod Žike "Nikad nije kasno" sam u jednoj prilici bio da vidim ženu tj babu od 50-60 koja je izbacila sise i zamalo da se ispovraćam. Pored izgleda, pitam se kako ih nije sramota.
Saglasna sa tvojim stavom...

Zabava je bila u čast predstojećeg vikenda ponosa, a Madona je okupljenima poručila da "ništa ne uzimaju zdravo za gotovo", i da nauče da vole sebe.

Reklo bi se da se ovim načinom razmišljanja vodi i njena ćerka Lurdes Leon (24), koja je iste večeri na mamin nastup došla ništa manje razgolićena od Madone.
madona-0618011319
Zar se ovako oblaci jedna baba? Ovakav stajling i od lepih devojcica pravi nakaze a babama tek ne lezi.

Skoro sam pročitao da završava scenario koji ona piše za film o svom životu koji će takođe ona režirati.

Sve je meni to tužno, taj šou biznis izrodi posebnu vrstu psihičkih skretanja zbog kojih povlače takve poteze kojima prave nakaze ili budale od sebe, samo da bi ostali primećeni.

A najtužnije od svega, to rade osobe koje iza sebe imaju i ime i slavu i nasleđe, i samo je potrebno da uživaju u životu a mesto toga oni kaljaju sve to i ostaju upamćeni kao debili.
Nije bas lako da se povuces iz shou biznisa. Tu su ugovori razni i ko zna sta jos. Naravno ne kod svih ali dobri primeri su Dzekson, Dzoli, citav Holivud i muzicka scena.

Da cak kazu da izaziva rak koze...Secamo se Majkl Dzeksona,izbeljivanja peglanja lica,zatezanja plasticnih...a ne kapiram to boli posle intervencije.Mnogi primaju morfijum.Nije ni cudo sto vecina njih,duva,smrce bode se itd...
A Tom Kruz? I sa njim se nesto cudno desava. Linda Evangelista, zbog tih botoksa propade joj karijera, eno je sada kuka i hoce da tuzi lekare ali tesko da ce proci. Ograde se oni unapred od svega.

A Tom Kruz? I sa njim se nesto cudno desava. Linda Evangelista, zbog tih botoksa propade joj karijera, eno je sada kuka i hoce da tuzi lekare ali tesko da ce proci. Ograde se oni unapred od svega.
Pa i neka kada budale dolaze na dobrovoljno unakazenje ,za velike pare...a nasi copy,ko ja copy-paste:lol:

Мадона је једна женска верзија Бреговића.Стално се трансформише и опстаје на сцени.
Linda Evangelista, zbog tih botoksa propade joj karijera,
Она је била топ модел пре 30 година, а сада се приближава 7 деценији.Естетски хирурзи нису чаробњаци и не могу од бабе да направе девојку.

Back