gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Da znam koji je taj Raja pa da ga priupitam za tu mudrost...imam ja snage i prevsie,...i volu bi rep da iscupam...![]()
![]()
Film "Tito i ja"...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znam koji je taj Raja pa da ga priupitam za tu mudrost...imam ja snage i prevsie,...i volu bi rep da iscupam...![]()
![]()
E onda mora da je pio Red Bull umesto vode...![]()
ma ne....to im je u familiji.....majka mu spava samo po 4 sata nocu a sestra stalno radi nocne smene i isto ne spava dnevno vise od 4 sata.......
Ovo si sasvim u pravu, sve je prolazno.to dok ne pocnes placat racune, ic bacat smece, po kruv u samoposlugu i tako to...![]()
Gledam je dok spava ... Slusam kako dise ... Srecan sam, bezgranicno ... Nesto najlepse sto sam ikada video ... Volim je ... jako ...
Gledam je dok spava ... Slusam kako dise ... Srecan sam, bezgranicno ... Nesto najlepse sto sam ikada video ... Volim je ... jako ...
imala sam pored sebe muskarca koji nikada nije spavao kad smo bili zajedno jer mu je bilo zao da gubi vreme na spavanju dok smo zajedno....legala sam se i ustajala a da je on bio budan.....i dan danas mi je to vrhunac romantike.....i uvek ce za mene on biti nesto neprevazidjeno.....i zahvalna sam sto sam ga imala makar na taj momenat od 2 godine.......
I ja sam to znala nocima da radimpre par godina.... i to mi je vishe prijalo od sna,odmaralo me,ispunjavalo me.... da ga gledam tako spokojnog,usnulog....
"Jednom je prdnula tako jako da je probudila sebe iz sna kao i psa koji je spavao pod nasim nogama.
Upita me Ben jesi li to ti?
Odgovorih jesam draga nastavi da spavas.
Nisam imao srca da joj kazem da je samu sebe probudila."
![]()
Nista lose pa i zene su ziva stvorenja pa i ako prdne nista neobicno."Jednom je prdnula tako jako da je probudila sebe iz sna kao i psa koji je spavao pod nasim nogama.
Upita me Ben jesi li to ti?
Odgovorih jesam draga nastavi da spavas.
Nisam imao srca da joj kazem da je samu sebe probudila."
![]()
imala sam pored sebe muskarca koji nikada nije spavao kad smo bili zajedno jer mu je bilo zao da gubi vreme na spavanju dok smo zajedno....legala sam se i ustajala a da je on bio budan.....i dan danas mi je to vrhunac romantike.....i uvek ce za mene on biti nesto neprevazidjeno.....i zahvalna sam sto sam ga imala makar na taj momenat od 2 godine.......