Како је Ђилас украо 619 милиона?

Зато што ће и ови садашњи једног дана сићи с власти, те не би било добро по њих да се уведе пракса да политичари одговарају за своја недјела. Боље је испирати уста оним "претходним", викати "држте лопова!" и истовремено пунити сопствене џепове. Генијално, зар не?
Narod ce se izboriti za lustraciju, mili 🥰

Зато што ће и ови садашњи једног дана сићи с власти, те не би било добро по њих да се уведе пракса да политичари одговарају за своја недјела. Боље је испирати уста оним "претходним", викати "држте лопова!" и истовремено пунити сопствене џепове. Генијално, зар не?

Da. naša greška.

Propustili smo onomad da poskidamo par glava za primer, a da ova sitna špijunska govanca tipa raznih Šešelja, Mitrovića, Voolina i još nekih pošaljemo na dugogodišnji prinudni rad na farmama aligatora...

Čisto da ološi svih boja znaju da igra može i drugačije da se odigra.

Ali...nismo.

Mada, još nije kasno.

Druže, kad čerupaš Beograd ti praktično čerupaš Srbiju, nisam nešto siguran da neki silni milioni mogu da se uzmu u Vranju. Daj mi molim te tačan izvod te istine da je most plaćen 160 miliona evra? Plus nemoj da mi pričaš o finalnoj cifri jer je most i nakon toga dorađivan, budući da je pola pristupnica ostavljeno da vise jednostavno. To da li je izgrađen parama od kredita, pa normalno da je izgrađen parama od kredita kad u kasi nije bio jedan jedini evro.

Boldovano nigde nije tema, otvori temu pa ću reći i o tome šta mislim.

Bio je baš toliko bogat?
Bio je.

Zasto onda prica da je pozajmljivao po 5000 maraka a onda carobnim madjijama od istih pravio milione?
To su necije glupe price.Da se nije omastio dok je bio gradonacelnik,sigurno jeste,ali nije postao bogat od tada.

To su necije glupe price.Da se nije omastio dok je bio gradonacelnik,sigurno jeste,ali nije postao bogat od tada.
Svaki političar mora da prijavi imovinu pre stupanja na dužnost.
Pogledaj šta je čika Điki prijavio.
A onda pogledaj promet koji je prijavio kao gradonačelnik i vlasnik firme (što je vrlo moralno, ali u skladu sa njegovim
shvatanjem poštenja).
Sve su to javno dostupni podaci.

Back