Kako je arhitektura postala vaš poziv

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako ti je losa satnica tamo imam neke kontakte zidari su u beogradu od 40 eura pa do 50. Nznm gde je osenica ali juznije je satnica 30 i 35 kaze mi drugar a toliko su ovde fizikalci.
(Ovo se ne salim.)
Ма шалио сам се немам везе са тим , чак ни биоенергију да измерим са виском.
Мало сам се нашалио да се насмејемо.
Свакако велико ти хвала на понуди!
Каква времена иду можда ми и затреба инсче из Панчева сам.😂

Ма шалио сам се немам везе са тим , чак ни биоенергију да измерим са виском.
Мало сам се нашалио да се насмејемо.
Свакако велико ти хвала на понуди!
Каква времена иду можда ми и затреба инсче из Панчева сам.😂
Znači komšije, takorći, deli nas Pamčevački most :lol:

Али јако ми се свиђа све што си избацивао на ту тему. Ја сам се некад палио на уређивање зелених површина и прављења неких лавирината.
Али видим да си доста тога укрсто и јако ми се свиђа надам се да код нас има људи који праве такве ствари себи.

Али јако ми се свиђа све што си избацивао на ту тему. Ја сам се некад палио на уређивање зелених површина и прављења неких лавирината.
Али видим да си доста тога укрсто и јако ми се свиђа надам се да код нас има људи који праве такве ствари себи.
Ako imaš neku sugestiju ili prilog o kome bi diskutovao, slobodno postavi na temu.

Radio sam u zelenilu. Nista mi nije strano i ne stidim se. Sistemi ozelenjavanje ugradnja travnjaka volim to ali nznm ceo posao. Vise sam za lopatu.

Radio sam u zelenilu. Nista mi nije strano i ne stidim se. Sistemi ozelenjavanje ugradnja travnjaka volim to ali nznm ceo posao. Vise sam za lopatu.
На крају то буде и најважније , такво је време да већину ствари можеш видети на нету и модификовати , наравно и распитати се о својствима биљака.
Оно што сам приметио да аутохтоне биљке у комбинацији не изазивају алергене и алергије већ постоји нека биолошка компензација.
Трагао сам за комбинацијама биљака која би алегене и алергије свеле на минимум а ту мора много да се прати историја и да се чепрка , можда једног дана и провалим... :lol:

На крају то буде и најважније , такво је време да већину ствари можеш видети на нету и модификовати , наравно и распитати се о својствима биљака.
Оно што сам приметио да аутохтоне биљке у комбинацији не изазивају алергене и алергије већ постоји нека биолошка компензација.
Трагао сам за комбинацијама биљака која би алегене и алергије свеле на минимум а ту мора много да се прати историја и да се чепрка , можда једног дана и провалим... :lol:
A procitao sam vec ovo na forumu si pisao i zacudio se ali verujem ti da mozes nesto da uradis jer sam ja u mojim sferama delovanja doktor i znam koliko ljudi ne znaju. Konkretno nauka nema tacan odgovor na neka pitanja samo teoretisu.

Back