kako j e be tako prede

ilti kaki smo u krevetu takvi smo u životu
ima li istine
ima li iznenadjenja
da li su perceptivno površno smarači lenji i tromi u oba pola
pokazali sirk du solei u krevet
konkate šta pričam.....
:heart:

Ne nije tako uopste. Temperament u principu ne mora imati bas puno veze sa seksualnoscu i mastovitoscu.
To je velika greska jer ljudi jako povrsno to posmatraju.
Iznenadjenja i pozitivnih i negativnih moze da bude uvek, nikad ne znas sta te s nekom tom osobom ceka :zper:

ilti kaki smo u krevetu takvi smo u životu
ima li istine
ima li iznenadjenja
da li su perceptivno površno smarači lenji i tromi u oba pola
pokazali sirk du solei u krevet
konkate šta pričam.....
:heart:

Zavisi, eto ja sam sto se tice zivota, onako generalno gledano, pravo drvo, tacnije panj, znaci k'o Tores, ali brate sto se tice jebacine mogu da kazem da u retkim trenucima kada nekako uspem da se domognem pice ne znam sa iste da sidjem, k'o dete na tresnji sam. Jedna eminentna forumasica je svojevremeno u svrhu zajebavanja mene to prokometarisala, rece zena da to nije nista neobicno, naime vecina forumskog sveta redovno upraznjava seks u uobicajenim dozama i intervalima, a ja nakon duzih perioda uskracenosti moram to da nadoknadjujem povecanom angazovanoscu, i kad saberemo, oduzmemo, vidimo gde smo, pa eventualno, onda ispadne da sam otprilike na istom kao i ostali. Nekad sam tokom ljubavne igre zakljucio da je tucаnјe jedina rabota u koju se koliko toliko razumem, a da nista drugo ne umem da radim kako treba, naravno moja simpatija, koja je bila aktivni ucesnik te igre, je tu izjavu propratila salvama smeha, nije bas htela da mi tako u sred akcije kaze "man' se Lalo crnackih fazona", da me ne presece, da mi se ne odrazi na potenciju kad je bila najpotrebnija.
:lol:

Ljudi sta vi bre pricate, citam ovde i ne mogu da verujem, ocete da kazete da nikad niste sreli ribu/frajera na koga ste se nalozili i kao temperamentan seksi i kad je doslo do seksa, a ono nista posebno ili ti napred,a on u stranu, ti nazad, a on u krug (valjda kapirate sta ocu da kazem) :mrgreen:
Ili da je seksi, a prilicno povucen i neubedljiv, miran,a ono sex vam bude za desetku,a? :) A isto tako onda ne bi nikad vazila ni poslovica "iza mire - sto djavla vire", sta kazete?

Ljudi sta vi bre pricate, citam ovde i ne mogu da verujem, ocete da kazete da nikad niste sreli ribu/frajera na koga ste se nalozili i kao temperamentan seksi i kad je doslo do seksa, a ono nista posebno ili ti napred,a on u stranu, ti nazad, a on u krug (valjda kapirate sta ocu da kazem) :mrgreen:
Ili da je seksi, a prilicno povucen i neubedljiv, miran,a ono sex vam bude za desetku,a? :) A isto tako onda ne bi nikad vazila ni poslovica "iza mire - sto djavla vire", sta kazete?

То што се неко ложи и прави буку не значи да ће се поклопити и у кревету, али исто тако ако је неко досадан не може у кревету да буде бомба зато што је леш.. То што нека није у првом плану не значи да нема сензибилитет, али као што рекох ако је нека давеж то не може да буде добро, то уби Бога... А то са ђаволима, ма вири ку*ац.. :lol:

Back