Kako izgleda osoba koju bi želeli da vam bude ljubavni partner. Dakle opišite fizički i psihički. Da vidimo kako to izgleda, možda se neki i pronađu? Tako da raspalite!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што је ово паћеничка тема? Ово је тинејџ подфорум друже, ако ти се не свиђа заобиђи! Заборавио си да додаш да долазиш у миру и доносиш виршле!Тако што има три сисе и четири пиччке. Још једна паћеничка тема данас, која по реду?!
AHAHAHAHAAHAHAHAHAAH STALAK ZA INFUZIJUUUfigura da bude onako ni bomba ni stalak za infuziju,
А ти јадан шатро не пратиш претходно отворене теме. Креативност, нула.Што је ово паћеничка тема? Ово је тинејџ подфорум друже, ако ти се не свиђа заобиђи! Заборавио си да додаш да долазиш у миру и доносиш виршле!
Nije obavezno komentarisanje svake teme.А ти јадан шатро не пратиш претходно отворене теме. Креативност, нула.
Искрено нисам видео или се не сећам!vec je bila tema slicna ali dobro.
Хахааха а морам, не знам како да кажем а да не буде увредљиво :/AHAHAHAHAAHAHAHAHAAH STALAK ZA INFUZIJUUU
Ретко пратим у последње време!А ти јадан шатро не пратиш претходно отворене теме. Креативност, нула.
Ма пусти, ово је неки мргуд деда очигледно!Nije onavezno komwntarisanje svake teme.
Добро то је тема за себе, ја сам питао да опишу тинејџери свог идеалног у глави опуштенооZalud idealan tip kada covek ne kontrolise u koga ce se zaljubiti. Postoje oni koji ce u vezi gledati da promene partnera u taj neki nazovi ideal, ali je to vec toksicna veza.
ali poredjenje hahahahahahaha najjaca stvar koju sam cula a koja me je iskreno nasmejalaХахааха а морам, не знам како да кажем а да не буде увредљиво :/
Хахахаха то је то, ова последња реченица је победа! Ал слажем се посебност и јесте кључ!Nemam neki odredjeni tip muskarca ali dobro, evo mog "savrsenog partnera"
-lepe braon oci, i to veoma specificne jer prvo sto primetim kod bilo koje osobe su oci
-unikatan pogled
-tamna kosa
-sake sa dugim prstima
-siroka ramena i ledja znaci uf <3
-niti mrsav, niti buca, niti nabildovan kao rock...to mi je preterano.
-prijatan glas
jednostavno mora da ima nesto sto drugi nemaju. Da ne bude kao ostali. Ne mogu da opisem bas...Sve osobe koje su mi se dopadale su se razlikovale od ostalih. Na primer u takvom nekom specificnom karakteru.
ti "savrseni partneru" po mom opisu ovom, ako se pronadjes slide into dm![]()
![]()
![]()
A joj. Ovo je za tinejdzere. Matore su moje kosti.Добро то је тема за себе, ја сам питао да опишу тинејџери свог идеалног у глави опуштеноо
Поистовећујеш се са собом?Nije obavezno komentarisanje svake teme.
hahahahahaha da daaaХахахаха то је то, ова последња реченица је победа! Ал слажем се посебност и јесте кључ!
ocigledno.A joj. Ovo je za tinejdzere. Matore su moje kosti.
Ko se to vezao emotivno za mene pa me citira.ocigledno.
resi.
Хаха нема везе, ако сте у глави млади добродошли овдеA joj. Ovo je za tinejdzere. Matore su moje kosti.
Ko se to vezao emotivno za mene pa me citira.