- Poruka
- 21.329
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tacno tako. Dok je kapljao kesh cutala je...Zasto je cutala dok je bila u vladi?
Dana je jos jedan u nizu laznih AV opozicionara.
Srbi uvek zabranjuju Srbima da urade analizu, nije to za tebe, ti si glup , ili zelen, tako da nije za Srbiju da bude imperija...svako ima svoje razloge zasto nije imperija...Nije to slucajnost...
Znaci artikulacija zahteva 5 i vise reci i 10 znakova vise da bi se objasnilo glupljem, x2 da se objasni pakosnom x4 da se objasni clanu stranke, x8 da se objasni nekom ko ima followere...Srbi uvek zabranjuju Srbima da urade analizu, CITIRAM ""nije to za tebe"", ""ti si glup"" , ili ""zelen"", tako da nije za Srbiju da bude imperija...svako, PA I SRBIJA ima svoje razloge zasto nije imperija...Nije to slucajnost...
Meni svadbe i slavlja odgovaraju a reci cu i zasto , u srednjoj su me naucili da budem padobranac...Imao sam u odelenju 4, 5 klasica sa sela i onda oni mene pozovu da dodjem kod njih na slavlje...ali me pozovu kad su oni pozvani da dodjem na neko slavlje u selu odakle su...Časkom postaješ meta među polusvetom ja se zato pravim naivan po svadbama i tako to što ne može da se izbegne.
trazio sam syllables iliti slogove od scary, pa da napisem jednu britansku posalicu od pesmice...ali mi je bilo suvise scaryscary Danica
Ti si lud probudiš se ujutro bez zuba sa razbijenom glavomMeni svadbe i slavlja odgovaraju a reci cu i zasto , u srednjoj su me naucili da budem padobranac...Imao sam u odelenju 4, 5 klasica sa sela i onda oni mene pozovu da dodjem kod njih na slavlje...ali me pozovu kad su oni pozvani da dodjem na neko slavlje u selu odakle su...
I onda ja dodjem i oni kazu da probamo , dodjes domacin napravio sator, ti si mlad srednjoskolac, nisi pijanica , dosao zbog muzike, volis da igras, pevas, pecenja ima, mesa ima, procene te kao ulepsanje slavlju ili nece da reaguju na pocetku , da vide mozda je ok...Ali kad krene zabava, posle toga te zovu , jer te prepoznaju, bukvalno svi koji su bili na jednoj svadbi ili proslavi , bude tu i rodjendana i ne secam se cega sve, posle te cak i zovu...ja sam imao slucajeve da salju prevoz iz Vrsca za mene u BG da dodjem coveku na ispracaj sina u vojsku , nit mu znam sina , njega sam upoznao tako sto sam bio na svadbi i igrao i pricao jos sam tu bio i pijan zaebame pivara u vrscu ,odveli me prepodne u 10h ujutro i do 16h sam mumuljio i bio cutljiv posle me proslo..
Ali to je zato sto svadbe i proslave, smatram samo za zabavu...uz vrlo vaznu ogradu , nema upotreba oruzja...najvise sto mogu da dozvolim je pucanje iz sacmare na jabuku , zbog toga sto je obicaj....i ima metu , inace odmah razoruzam...razuruzao sam kuma , nacelnik policije slavljenika...u jednom gradu..ma odhebi samo sam to brzo uradio tako da on nije hteo da reaguje, bilo mu jasno da sam neka specijala ako onako brzo uzmem pistolj i rastavim ga za 15 sekundi..15 sekundi upozorenja pre nego sto se aktiviram i 15 sekundi da odradim to pa biraj hoces da sklapas ili da budes na veselju..
Ali je zaebano ako si gospodin i slusas njihove komentare...joj to je posebna tema zbog cega sve svatovi mogu da se posvadjaju medjusobno , to bi bila dobra tema...
Ne zaboravi da ja ovde mogu da postujem samo na muskarci svastara i politika i kulinarstvo...Časkom postaješ meta među polusvetom ja se zato pravim naivan po svadbama i tako to što ne može da se izbegne.
Meni je vrh bio taj Radulovic, na blogu B92 sam sebe napravio ne znam kakvim ekonomskim strucnjakom iako je po struci navodno elektroinzenjer (sto nikad nije dokazano jer je navodno diplomirao pre rata u BiH i kad je poceo taj rat pobegao u Nemacku a odatle u USA i Canadu ali nigde nije radio kao licencirani inzenjer). Uglavnom vratio se covek sa porodicom u Srbiju 2005-06, govorili su da je bankrotirao u Canadi, da je ostao duzan poreze USA ali nevazno, pojavio se u Srbiji kao ekonomski strucnjak, kasnije stekao i licencu stecajnog upravnika (bio je poznat kao stecajni upravnik za zgrade na Ceraku za koje je investitor opljackao ulozeni novac kupaca stanova i ulozio u Ferari).e, to je i meni misterija.. dakle, znalo se ko je Vučić, kakav mu je karakter i pre ove vlasti. Dovoljno je bilo odgledati bilo koji intervju sa njim i pre 2012.
A onda, kao, bili su u njegovim vladama i Radulović i onaj Verbić i ova Danica, i svi su kao iznenađeni posle zašto je sve trulo. Ma da.