Kako izgleda sednica Vlade pod SNSom

Otprilike ovako.

1cd24fb4114f2dd28e89b994c79bc109.gif

Ali ima tu jos jedna stvar koju zaboravljate...A to je Srbi....gomila..

Ta gomila jedva ceka da oljusti svakog ko nije na liniji...
To sprecava da osoba koja mozda proba da se suprostavi SNS ili bilo kom dominantnom rezimu , i proba da iznutra nesto promeni , da bude podrzana u tome..

Svi ti Srbi sad mogu i da podrzavaju Vucica, i da podrzavaju promenu vlasti u isto vreme, razlika 15 min..
Bez imalo blama..

Preletacko vreme kod Srba je manje od 15 min, i to je previse..
Osnova je oslanjanje na mediokritetsku logiku, tj logiku da su svi pomalo kvarni a mnogo posteni , kvarno posteni...
Logicno je lagati , logicno je namestati drugima, logicno je sakrivati svoju krivicu , sve je to logicno za postene Srbe, sto je na nivou deteta od 7 godina....zar ne.
Svest i kriterijumi postenja za Srbei jeste nivo od 7 godina...
Ako bolje pogledate....Srbi vveruju brzoj kao da izgleda iskrena , emotivnoj reakciji..
Vise veruju impulsivnosti i besmislenim apsurdnim suprostavljenim objasnjenjima , nego razumnoj , zreloj osobi..

Cak se na simpatije prema tome oslobadjaju i zlocina, da ne poverujes, ali je tako.

Kad god sam pokazao da sam osoba od integriteta, ja bih pronasao u tom mnostvu Srba 1 koji je prljav, mutan, ali postuje integritet, ali 1000 onih koji su posteni , nemaju jajca da sami mnogo muljaju ali su do guse u tim sitnim jajarskim muljanjima i ne podrzavaju integritet...makar on bio i na strani postenja, totalno nebitno .....tu je pozivanje na mediokritet da su svi pomalo kvarni...i tu ne mozes nista , prisili su ti da si sigurno pomalo kvaran, tj prvi koji je posten nek baci kamen...na tu foru ti prisiju krivicu i prljavsvstinu a da nisi ni trunku prljav..

Ali zanimljivo je da dodam i sledece, kad jesi za nesto kriv, tj prljav, , nesto deseto , sitno krupno nema veze...ako postoji kolektivni sporazum da je to interes srpske mediokritetske zajednice, ne naroda, nego tih ljudi , ima da vas operu , tj necete biti kaznjeni...

Kazem vam, objasnjenja i svest izgleda sasvim drugaciji kad ti je IQ visi, , ovakvi detalji ti se desavaju svakodnevno...susret sa polusvetinom kako vi to zovete, ja cak i ne znam ko se ubraja u to , ali smatram da su to moji drugari sa bus stanica sede on i ona, tek se upoznali , kod lekara, ona voli da popije, on voli da popije, izgledaju kao alkosi moda su povremeno , svako pravljenje planova u sekundi je za njih napor...

Ne znaju da artikulisu sebe, ne znaju sta znaci rec artikulacija....sta tu petljas kazi ili govorim ili cutim, ne da se artikulisem...
Zatim tu sam ja ako zelim da se pravilno artikulisem medju nepismenima sa malo pojmova ja cu postati opsiran, jer zelim da se artikulisem a ne da napisem u 3 recenice i da me svako tumaci kako hoce,

Evo primera, svez
Srbi uvek zabranjuju Srbima da urade analizu, nije to za tebe, ti si glup , ili zelen, tako da nije za Srbiju da bude imperija...svako ima svoje razloge zasto nije imperija...Nije to slucajnost...

Na to reakcija postaje, sta ti meni kazes da nije analiza za mene, i vredjas me nista nisi razumeo...
Ako slucajno omasi poistovecivanje citiranog nije to za tebe ti si glup kao govora tih sto ne pustaju komunikaciju kao da je njemu upuceno, sto se ovde vidi da je pomislio da je njemu upuceno , zbunice ga izjava da nije bez razloga to sto nesto nije imperija, tj da Srbija ne moze biti imperija...ovo svako , nema sanse da proguta da je usmereno ka Srbiji...nego opet on ...
Dakle izjava mora izgledati drugacije

Srbi uvek zabranjuju Srbima da urade analizu, CITIRAM ""nije to za tebe"", ""ti si glup"" , ili ""zelen"", tako da nije za Srbiju da bude imperija...svako, PA I SRBIJA ima svoje razloge zasto nije imperija...Nije to slucajnost...
Znaci artikulacija zahteva 5 i vise reci i 10 znakova vise da bi se objasnilo glupljem, x2 da se objasni pakosnom x4 da se objasni clanu stranke, x8 da se objasni nekom ko ima followere...

Časkom postaješ meta među polusvetom ja se zato pravim naivan po svadbama i tako to što ne može da se izbegne.
Meni svadbe i slavlja odgovaraju a reci cu i zasto , u srednjoj su me naucili da budem padobranac...Imao sam u odelenju 4, 5 klasica sa sela i onda oni mene pozovu da dodjem kod njih na slavlje...ali me pozovu kad su oni pozvani da dodjem na neko slavlje u selu odakle su...
I onda ja dodjem i oni kazu da probamo , dodjes domacin napravio sator, ti si mlad srednjoskolac, nisi pijanica , dosao zbog muzike, volis da igras, pevas, pecenja ima, mesa ima, procene te kao ulepsanje slavlju ili nece da reaguju na pocetku , da vide mozda je ok...Ali kad krene zabava, posle toga te zovu , jer te prepoznaju, bukvalno svi koji su bili na jednoj svadbi ili proslavi , bude tu i rodjendana i ne secam se cega sve, posle te cak i zovu...ja sam imao slucajeve da salju prevoz iz Vrsca za mene u BG da dodjem coveku na ispracaj sina u vojsku , nit mu znam sina , njega sam upoznao tako sto sam bio na svadbi i igrao i pricao jos sam tu bio i pijan zaebame pivara u vrscu ,odveli me prepodne u 10h ujutro i do 16h sam mumuljio i bio cutljiv posle me proslo..

Ali to je zato sto svadbe i proslave, smatram samo za zabavu...uz vrlo vaznu ogradu , nema upotreba oruzja...najvise sto mogu da dozvolim je pucanje iz sacmare na jabuku , zbog toga sto je obicaj....i ima metu , inace odmah razoruzam...razuruzao sam kuma , nacelnik policije slavljenika...u jednom gradu..ma odhebi samo sam to brzo uradio tako da on nije hteo da reaguje, bilo mu jasno da sam neka specijala ako onako brzo uzmem pistolj i rastavim ga za 15 sekundi..15 sekundi upozorenja pre nego sto se aktiviram i 15 sekundi da odradim to pa biraj hoces da sklapas ili da budes na veselju..

Ali je zaebano ako si gospodin i slusas njihove komentare...joj to je posebna tema zbog cega sve svatovi mogu da se posvadjaju medjusobno , to bi bila dobra tema...

Meni svadbe i slavlja odgovaraju a reci cu i zasto , u srednjoj su me naucili da budem padobranac...Imao sam u odelenju 4, 5 klasica sa sela i onda oni mene pozovu da dodjem kod njih na slavlje...ali me pozovu kad su oni pozvani da dodjem na neko slavlje u selu odakle su...
I onda ja dodjem i oni kazu da probamo , dodjes domacin napravio sator, ti si mlad srednjoskolac, nisi pijanica , dosao zbog muzike, volis da igras, pevas, pecenja ima, mesa ima, procene te kao ulepsanje slavlju ili nece da reaguju na pocetku , da vide mozda je ok...Ali kad krene zabava, posle toga te zovu , jer te prepoznaju, bukvalno svi koji su bili na jednoj svadbi ili proslavi , bude tu i rodjendana i ne secam se cega sve, posle te cak i zovu...ja sam imao slucajeve da salju prevoz iz Vrsca za mene u BG da dodjem coveku na ispracaj sina u vojsku , nit mu znam sina , njega sam upoznao tako sto sam bio na svadbi i igrao i pricao jos sam tu bio i pijan zaebame pivara u vrscu ,odveli me prepodne u 10h ujutro i do 16h sam mumuljio i bio cutljiv posle me proslo..

Ali to je zato sto svadbe i proslave, smatram samo za zabavu...uz vrlo vaznu ogradu , nema upotreba oruzja...najvise sto mogu da dozvolim je pucanje iz sacmare na jabuku , zbog toga sto je obicaj....i ima metu , inace odmah razoruzam...razuruzao sam kuma , nacelnik policije slavljenika...u jednom gradu..ma odhebi samo sam to brzo uradio tako da on nije hteo da reaguje, bilo mu jasno da sam neka specijala ako onako brzo uzmem pistolj i rastavim ga za 15 sekundi..15 sekundi upozorenja pre nego sto se aktiviram i 15 sekundi da odradim to pa biraj hoces da sklapas ili da budes na veselju..

Ali je zaebano ako si gospodin i slusas njihove komentare...joj to je posebna tema zbog cega sve svatovi mogu da se posvadjaju medjusobno , to bi bila dobra tema...
Ti si lud probudiš se ujutro bez zuba sa razbijenom glavom :mrgreen:

e, to je i meni misterija.. dakle, znalo se ko je Vučić, kakav mu je karakter i pre ove vlasti. Dovoljno je bilo odgledati bilo koji intervju sa njim i pre 2012.

A onda, kao, bili su u njegovim vladama i Radulović i onaj Verbić i ova Danica, i svi su kao iznenađeni posle zašto je sve trulo. Ma da.
Meni je vrh bio taj Radulovic, na blogu B92 sam sebe napravio ne znam kakvim ekonomskim strucnjakom iako je po struci navodno elektroinzenjer (sto nikad nije dokazano jer je navodno diplomirao pre rata u BiH i kad je poceo taj rat pobegao u Nemacku a odatle u USA i Canadu ali nigde nije radio kao licencirani inzenjer). Uglavnom vratio se covek sa porodicom u Srbiju 2005-06, govorili su da je bankrotirao u Canadi, da je ostao duzan poreze USA ali nevazno, pojavio se u Srbiji kao ekonomski strucnjak, kasnije stekao i licencu stecajnog upravnika (bio je poznat kao stecajni upravnik za zgrade na Ceraku za koje je investitor opljackao ulozeni novac kupaca stanova i ulozio u Ferari).

Dugogodisnjim pisanjem na blogu B92 je Radulovic kod nekih ljudi stvorio iluziju da je ekonomski strucnjak sa savremenim shvatanjima i iskustvom iz USA iako je njegovo pisanje bilo puno rupa i po kazivanju ekonomista tesko ekonomski logicno no postao je "ime" u vreme kad je ineterMet poceo stvarati "velicine". I ko zna kakvim vezama i vezicama je dosao do Vucica kad je formirana prva SPS/SNS vlada posle DS-ove vlade, vlade u kojoj je Vucic bio "prvi potpresednik vlade" a Dacic premijer, tamo su ga izabrali za ministra privredee na zgrazavanje svih ekonomista i privrednika Srbije zajedno. Naravno, ni pre formiranja ni za vreme trajanja te vlade Radulovic ni reci nije rekao protiv Vucica, Nikolica i samog SNS-a, bio im je veran iako (navodno) nije bio clan.

Ta vlada je kratko potrajala, 4 meseca mislim, jer je svima bilo jasno da Vucic nece dopustiti da mu bar formalno, na papiru, shef bude Dacic jer je SNS imao 3-3,5 puta vise poslanika nego SPS, to smo pisali po blogu B92 Radulovicu koji je tad bio ekstremno dignutog nosa (jer brate nije mala stvar kada postanes ministar u vladi od stecajnog upravnika). No, kad je i sam Radulovic ukapirao odnosno dobio nagovestaj dan ranije nego sto je Dacic na sednici vlade saosptio da se raspisuju vanredni parlamentarni izbori dao je ostavku na mesto ministra ekonomije u toj vladi. Pa je odmah na blogu b92 napisao poduze tekstove kako je on bio nadglasavan u toj vladi, kako nisu obracali paznju na njegovo misljenje, kako je u toj vladi samovolja Dacica a pogotovo Vucica te je rseio da napusti takvu nedemnokratsku vladu i formira svoj politicki pokret (dosta je bilo). Ostalo je poznato, figurirali su jedan ili dva izborna ciklusa (tad su izbori isli na 2 godine), onda je politicki nestao i danas zivotari od trange-frange poslova odnosno onoga sto mu udeli SNS.

Uzgred, sad pogledah na wikipediji sta je sam Radulovic napisao o samom sebi, ybt koje je to ludilo. Pazi, on je srpski ekonomista i politicar (hahaha). a pazi ovo, bio je deo pokreta Novi primitivizam zajedno sa Kusturicom i Zabranjenim pusenjem (jbt, covek je najmanje ravnopravan njima iako se niko ne seca da je Radulovic ista radio tamo).

Verbic i Danica su bar ljudi za koje se znalo sta su radili us vojim karijerama, za razliku od Radulovica za njih se tacnoz na gde i koliko dugo su radili, koje diplome i obrazovanje imaju. Te je sasvim moguce da su njih dvoje bili poprilicno naivni kada su ulazili u te SNS vlade ali ih to neopravdava zasto su cutali kada su bili clanovi tih vlada a tek danas pricaju o svom statusu.

Back