Kako izgleda osoba na slikama u vasim licnim dokumentima?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kazu da suocavanje sa strahom ponistava strah.

Ljudi obicno ne lice na sebe - na koga licite vi,opisite,docarajte to.

Zasto je vecina ljudi toliko lose fotkana?

то они намерно раде, ако засереш нешто да изгледаш као психопата када ставе потерницу :D
типа оно када ти напише казну зато што ниси понео личну карту, ти је не платиш на лицу места, а од суда добијеш писамце где пише ОКРИВЉЕНИ тај и тај
мада они то објашњавају да је у питању нешто друго али ја им не верујем ништа, банда лоповска

moje slike u dokumentima plase i veliku i malu decu :lol:
kad tri dana za redom ides da cekas u redu od 6 ujutru i kad treci dan napokon dodjes na red, bez sminke, mozes misliti na sta ces da licis :lol: a ista slika u pasosu i na lk

jedino sam se nasminkala za americku vizu, kao aj da im se uslihtam do kraja, al slaba vajda, opet kad se odstampalo je bilo lose, i boje lose i sve, dzaba bre, kako god da okrenes plasim granicare svuda :lol:

Poslednja izmena:

Zato sto kad pet sati stojis u redu ne mozes dobro da ispadnes. Evo ja sam danas uzela lk, gledam, posla sam s normalnom kosom, na slici sve otislo u stranu, onako kako sam od smora provlacila, a vosak na kosi. Cekala sam 4,5 sata inace.

Na mojoj osobnoj iskaznici je neki psihopata. Inace, kad sam vadio novu sluzbenica je rekla da pogledam na monitoru kako sam ispao. Rekoh da me bas nesto boli i da slika ne ide na izlozbu, a ona da vise muskaraca nego zena trazi da vidi i da se ponovo slika. Rekoh joj da je b.udala i da narodna milicija ne ispunjava zelje, i ne salje cestitke i pozdrave. Smejala se.

Problem je što amateri fotografišu, a sada sa ovim novim dokumentima stavljena je tačka na nadu da će neki iskusni fotograf sa dobrom opremom da nas malo upristoji.

da kako da ne bas ce mup da plati profi fotografa da slika ljude sa profi opremom :lol:
opaljuju kompaktnim, evenualno pro zumerom, stavljenim na automatik, i to obicno kancelarisko piskaralo, na kabl povezan okidac

a i sta vredi cime opaljuju kad je stampa veci problem, los kvalitet stampanja na dokumentima imamo, upropaste sliku

Moja prva reakcija kada sam vidio svoju fotografiju na novoj ličnoj karti .
Jel ovo poternica ili lična karta ?
:hahaha:

Раније, на старим личним картама, где сам био млад, све слике ми радили тако као да су сликали мртваца! Ако је слика била "животна", шалтеруша из тадашњег СУПа ме врачала на поновно сликање, јер нормалне слике нису хтели да прихвате. :hahaha:

Задња 2х, на садашњој личној карти, сликан у СУПу, где ме дама са шалтера тако сликала, да сам стварно испао манекен, глумац! :lol:

И сад, кад негде морам да се сукобим са надрнданом шалтерушом из било ког разлога, као случајно и као по потреби извадим личну карту и покажем, и оман од надрндане караконџуле, постане пријатна женска особа, са кезом око главе! :hahaha:

Са непуних 60 година изгледам млађе но на оним старим личним картама, барем 30-40 година...:lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back