Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.462
Pa i tako za par hiljada dolara bi se kupovalo, umesto skupih, a glupih automobila.Ovako nesto?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i tako za par hiljada dolara bi se kupovalo, umesto skupih, a glupih automobila.Ovako nesto?
![]()
Pre bih kupio polovnog Punta za 2000 eur nego ovo novo sra.njePa i tako za par hiljada dolara bi se kupovalo, umesto skupih, a glupih automobila.
Nemacka se nije izgradila, nemacka je engleska teritorija za potrebe engleza u evropi. Nemci su glupi dresiran narod koji zivi u industrijskoj zoni evropskih monarhija....Da, Nemacka je bila sravnjena tokom 2. sv. rata i opet su se izgradili za 20 godina i postali prva sila Evrope. Za razliku od raspale Rusije koja ni dan danas ne moze da se pokupi pored svih prirodnih resursa koje prodaje.
koristis CIA-podatke (mislim, "medjunarodne" podatke) za ruske plate ?Rusi su veliko trziste sa prosecnom platom 300 EUR
Tako da svakako nemaju para za ta novija kola nego ce i dalje da voze krseve od Lada Niva i Riva.
A ovi sa mnogo para ce kupiti nemacka ili japanska kola.
I ovo su pežo i citroen ukrali i prave kao električno vozilo. Normalno neuspešno da se odmah razumemo.Ovako nesto?
![]()
Za tebe koji vozis ponija naravno da jestesuper auto
Da, prosek 1000 EUR kad uracunas plate 10.000 direktora iz Moskve koji imaju po 20.000 EUR mesecnokoristis CIA-podatke (mislim, "medjunarodne" podatke) za ruske plate ?
Plate u Rusiji su 1000 evra JER IMAJU BDP PO GLAVI KAO I HRVATSKA ...........A U HRVATSKOJ SU PLATE 1000 EVRA.
Ili mozda u hrvatskoj plate i nisu 1000 evra? Sta je sad istina a sta laz.........jel BDP po glavi rusa i hrvata ili plate u Rusiji i hrvatskoj ?
Jesi li cuo za propagandu? Za virtualno prikazivanje sveta neukom narodu koga je u svakoj drzavi na svetu?Da, prosek 1000 EUR kad uracunas plate 10.000 direktora iz Moskve koji imaju po 20.000 EUR mesecno
Medijalna plata bi bila realnija a ona je manja od 1000, isto kao i kod nas u Srbiji.
Mislis da bi mi prijatelji koji rade u Rusiji prodavali americku propagandu? TeskoJesi li cuo za propagandu? Za virtualno prikazivanje sveta neukom narodu koga je u svakoj drzavi na svetu?
A znas ko je majstor propagande? U Holivudu, dakle ostani pametan i slusaj propagandu, a sebe nadji u svetu tako sto ces otimati....da bi kupio americki auto.....
Sad si me ubedio da si trolLada pravila i kabriolete, botovi pocrkaćete brzo lek
isti slucaj i sa hrvatsku. Medial je 1000 evra a gro hrvata zaradi 700 evra.Da, prosek 1000 EUR kad uracunas plate 10.000 direktora iz Moskve koji imaju po 20.000 EUR mesecno
Medijalna plata bi bila realnija a ona je manja od 1000, isto kao i kod nas u Srbiji.
To ti misliš većina radi za minimalac 500 evra tj ne radi uopšte nema posao i beži iz zemlje.isti slucaj i sa hrvatsku. Medial je 1000 evra a gro hrvata zaradi 700 evra.
I rusi imaju takve kao sto si ti, zato smo i bombardovani.....ovi na zapadu su glupi i dovoljna je propaganda, ali ti rusi i vi srbi ste poseban soj....Mislis da bi mi prijatelji koji rade u Rusiji prodavali americku propagandu? Tesko
Imam informacije iz prve ruke zato ne prdi.