Kako izgleda kineska Lada: predstavljen suv x-cross 5 video

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovako nesto?

524RIuTagcW53F6wGohrFw-afa78d3fc7fc9a434d4b3a5b34aace98-tata-nano-l-02-1100.jpg
Pa i tako za par hiljada dolara bi se kupovalo, umesto skupih, a glupih automobila.

Da, Nemacka je bila sravnjena tokom 2. sv. rata i opet su se izgradili za 20 godina i postali prva sila Evrope. Za razliku od raspale Rusije koja ni dan danas ne moze da se pokupi pored svih prirodnih resursa koje prodaje.
Nemacka se nije izgradila, nemacka je engleska teritorija za potrebe engleza u evropi. Nemci su glupi dresiran narod koji zivi u industrijskoj zoni evropskih monarhija....

Rusi su veliko trziste sa prosecnom platom 300 EUR :D
Tako da svakako nemaju para za ta novija kola nego ce i dalje da voze krseve od Lada Niva i Riva.
A ovi sa mnogo para ce kupiti nemacka ili japanska kola.
koristis CIA-podatke (mislim, "medjunarodne" podatke) za ruske plate ?
Plate u Rusiji su 1000 evra JER IMAJU BDP PO GLAVI KAO I HRVATSKA ...........A U HRVATSKOJ SU PLATE 1000 EVRA.
Ili mozda u hrvatskoj plate i nisu 1000 evra? Sta je sad istina a sta laz.........jel BDP po glavi rusa i hrvata ili plate u Rusiji i hrvatskoj ?

koristis CIA-podatke (mislim, "medjunarodne" podatke) za ruske plate ?
Plate u Rusiji su 1000 evra JER IMAJU BDP PO GLAVI KAO I HRVATSKA ...........A U HRVATSKOJ SU PLATE 1000 EVRA.
Ili mozda u hrvatskoj plate i nisu 1000 evra? Sta je sad istina a sta laz.........jel BDP po glavi rusa i hrvata ili plate u Rusiji i hrvatskoj ?
Da, prosek 1000 EUR kad uracunas plate 10.000 direktora iz Moskve koji imaju po 20.000 EUR mesecno :)
Medijalna plata bi bila realnija a ona je manja od 1000, isto kao i kod nas u Srbiji.

Da, prosek 1000 EUR kad uracunas plate 10.000 direktora iz Moskve koji imaju po 20.000 EUR mesecno :)
Medijalna plata bi bila realnija a ona je manja od 1000, isto kao i kod nas u Srbiji.
Jesi li cuo za propagandu? Za virtualno prikazivanje sveta neukom narodu koga je u svakoj drzavi na svetu?
A znas ko je majstor propagande? U Holivudu, dakle ostani pametan i slusaj propagandu, a sebe nadji u svetu tako sto ces otimati....da bi kupio americki auto.....

Jesi li cuo za propagandu? Za virtualno prikazivanje sveta neukom narodu koga je u svakoj drzavi na svetu?
A znas ko je majstor propagande? U Holivudu, dakle ostani pametan i slusaj propagandu, a sebe nadji u svetu tako sto ces otimati....da bi kupio americki auto.....
Mislis da bi mi prijatelji koji rade u Rusiji prodavali americku propagandu? Tesko :)
Imam informacije iz prve ruke zato ne prdi.

Back