Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kako izdrzavate sukobe misljenja na danasnji datum?
Sveti Trifun je te se nazdravlja vinom lagano uz neku finu hranu ` ko vozi ne bi trebalo da nazdravi te to malo umanjuje lepotu danasnjeg dana znajuci da izazove sukobe misljenja` kako je kod vas?
Sveti Trifun je te se nazdravlja vinom lagano uz neku finu hranu ` ko vozi ne bi trebalo da nazdravi te to malo umanjuje lepotu danasnjeg dana znajuci da izazove sukobe misljenja` kako je kod vas?
može malo šire objašnjenje,..
Sukobe mišljenja ?
Ko se sa kim sukablja ? Belo protiv roze ? ili crnog,... msm crvenog,..
( a i nije neka fina 'rana,.. peče se slaninica na vatrici,.. po vinogradima,.. ( da podnesem izveštaj sa lica mesta,.. imam pozivnicu za proslavu,.. ) oreže se koja vinova lozica,.. i zatitra neka sitna žica,.. G,.. ili već,.. )
malKo sam popio ranom zorom,.. pa nisam skontao,.. kakav sukob mišljenja ?
može malo šire objašnjenje,..
Sukobe mišljenja ?
Ko se sa kim sukablja ? Belo protiv roze ? ili crnog,... msm crvenog,..
( a i nije neka fina 'rana,.. peče se slaninica na vatrici,.. po vinogradima,.. ( da podnesem izveštaj sa lica mesta,.. imam pozivnicu za proslavu,.. ) oreže se koja vinova lozica,.. i zatitra neka sitna žica,.. G,.. ili već,.. )
malKo sam popio ranom zorom,.. pa nisam skontao,.. kakav sukob mišljenja ?