Kako izaci na kraj sa nesposobnim ljudima?

Najbolji predlog.
4 sata slusanja o uloscima, menstrualnim ugruscima, depilaciji nausnica i prepona, anti bebi pilulama, polnim bolestima momka neke poznanice te par izmisljenih prica o seksualnim failovima decka od tamo neke naterace ga da pobegne vristeci.

S druge strane, ne nacinjite price o hemoroidima i tvrdoj stolici te pivskom stomaku, posebno ako je decko stariji.
To ce sa zadovoljstvom prihvatiti.

:zcepanje:

Svaka čast!
:worth:

Zašto kažeš: izaći na kraj, kad u svom prvom postu govoriš da sa njim niste stigli ni do početka???
I zašto ste uopšte počinjali sa radom dok niste ustanovili ko je tu za šta zadužen?

Ako bez njegovih finansija ne možete, najbolja stvar koju možete da uradite jeste da svojoj grupi, zajedno sa njim, date neko određeno ime, i da pod tim imenom nastupate sa tim projektom! On je očito jako bezobrazan, ali i sa takvima se nekad mora raditi, zbog one devize: Para vrti gde burgija neće! Inače, smatram da ste kao tim vrlo neorganizovani, jer se pre bilo kakvog projekta prvo dodele organizacione funkcije i zaduženja svakog pojedinca u "timu", napravi se pravilnik ili plan i program, svako se potpiše i tu bude dokumentovano za šta je ko zadužen, i koje su i čije određene funkcije u "ekipi"! Zapravo, ne znam koliko je to ozbiljan projekat, i o čemu se tu zapravo radi, ali ako ti treba neka pomoć, ili imaš neki "nerešiv" problem, slobodno mi se obrati, a ja ću pokušati da ti odgovorim dobrom idejom i što efikasnijim predlogom rešenja problema! pozz

Back