Naravno da se ne stidim njegovih rođaka, čak naprotiv... ali ta tvoja ideja mi je i dalje suluda... i niko mi je nije ni predložio...
I da, mi se nećemo venčavati u crkvi... tako da nismo dužni da poštujemo nikakve običaje...
QUOTE]
Јој, морам да испричам...
Моја другарица из детињства реши да јој ја будем кума на венчању. Њен момак замоли мог мужа да му кумује јер смо се већ ,,породично'' дружили,иако су се њих двојица упознали на нашој свадби, где се овај појавио као момак моје другарице.
Пристанемо нас двоје, криза, 93. година...Његови неће да им праве свадбу, као, немају пара. Њен брат реши да плати вечеру за неких 20 људи.
И ту почиње прича...
(Заборавих да кажем да су нас они новембра замолили да кумујемо, јануара су почели да живе заједно. У међувремену ја остала трудна, а ,,свадба'' је пар дана пре мог порођаја.

)
Елем, пошто њен брат плаћа, она одабира ко ће од његове родбине доћи...Његови родитељи не могу, нису заслужили.

Може његова рођена сестра.
Он:,, А може ли брат са којим сам одрастао?''
Она:,, Не може! Уопште ми се не свиђа што нам није помогао приликом селидбе!''

Он:,, А мој брат од тетке и његова жена?''
Она:,, Никако! ОНИ СУ ЈАКО РУЖНИ!''
Он:,, Па шта ако су ружни?''
Она:,, Па, погледај мог брата како је леп, како је леп његов син, и колико су лепе моје сестре од тетке и сестре од стрица! Лепи су нам и кумови! Твоји могу само да покваре сликање!''
Кум је врло духовит човек, он се смеје и каже:,, А да нађемо у граду неки леп пар, па да их позовемо да дођу у свадбу СА МОЈЕ СТРАНЕ?''
Једва она пристаде на тај ружан пар

. Свадба је била лепа и весела, ја сам је преиграла. Кад, у једном моменту, кума мени каже:,, Знаш, мало седи, јако ти се види да си трудна! Не мора на свакој слици да се види да је кума трудна,видиш ли како се мени не види?!''

(Она била трудна три месеца, ја се породила 2 недеље касније)
Тако добисмо по њушци и ,,наши'' и ,,њихови''!