Happy-ca
Aktivan član
- Poruka
- 1.746
Ja sam se dvoumila izmedju dva stana,oba na petom spratu.Jedan je bio nov (nadogradnja),dvosoban do 50-ak kvadrata,28000 eura (u Sremskoj Mitrovici),u samom centru,sto ima i svojih mana ,jer je ta ulica uzasno prometna,tu je i pijaca pa je uvek bucno i iskreno plasila bih se pustiti dete samo napolje,e sad nema to veze,ja se zagrejala za taj stan i povedem tatu da pogleda,jer on ima svoju gradjevinsku firmu,pa da kao kompetentan da svoju ocenu,medjutim kad je on video,rekao mi je da ni slucajno ne uzmem,jer je bas on sa svojom firmom bio unajmljen da odradi zavrsne radove (keramiku,gips itd) i kaze mi da je to ocaj jedan kako je to zidano,da ce mi zidovi popucati,da izolacija nije nikakva,i da je to sve samo prividno lepo.I tako se ja odlucim da kupim stan u staroj gradnji,peti sprat,potkrovlje,za isti novac,a imam 70 kvadrata,doduse 20m2 mi se nalazi bas pod kosinom,ali funkcionalno je,jer sam duz cele kosine u dnevnoj sobi odlucila da napravim policu,tj nesto kao licnu biblioteku,a kosinu u spavacoj sobi nismo izbijali,nego smo napravili vratanca iz dnevne sobe i to je sada jako lepa i funkcionalna ostava.Tata mi je sa svojim radnicima kompletno renovirao stan.A naselje je predivno,sve nam je tu i vrtic i skola i prodavnica,ma milina jedna.A pre nego sto smo se uselili,stanovali smo 6 meseci u novogradnji i to je bilo za izludeti.Ne mogu da verujem kako lose zidaju te nove zgrade,pa to ce se sve raspasti za par godina.