Violetna
Elita
- Poruka
- 22.085
Koja je ovo tema po redu gde se je*e umesto je*e
da budu svi zdravi i debeli!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je ovo tema po redu gde se je*e umesto je*e
A jel bi i ti kobaju i jaja ???
Pa od tolike priče ("rada") se i mnogo ogladni .......![]()
Moze li res pecena?![]()
.......i rovita jaja za vas komshinice ,bash kako volite ,evo lepo upakovano i salvete da se ne umazete ...............prijatno ............![]()
ne valja to nishta, los ti taj pomocni radnik, nema persuna ni mirodjije!
![]()
.....mi radimo samo kvalitet ,nema dodataka koji bi pokvarili sushtinu ,chisto meso kvalitetno ........![]()
Ne jedem ja meso, ja sam vegeterijanac!![]()
Svidjaju vam se puno 3 frajercica/ribicica, zamislite to. Ne biste da zavrsite sa svima, jer na kraju eto vas sami sa suzama, a koga izabrati??
A znate onu probirac naidje na otirac! Kako biste resili tu mucnu dilemu, koji su vasi kriterijumi i nacini selekcije i odabira?:???:
stavis svu trojicu na papir...i onda sve fino u wordu u kolone...pa stavis inteligencija, dobra bulja, sarm ono ovo...i svakom das ocenu od 1 do 10...ko ima najvise bodova taj je pobednik pa mu urucis nagradu
stavis svu trojicu na papir...i onda sve fino u wordu u kolone...pa stavis inteligencija, dobra bulja, sarm ono ovo...i svakom das ocenu od 1 do 10...ko ima najvise bodova taj je pobednik pa mu urucis nagradu
znachi nishta trecha - srecha?
lepo reche kafeholicharka
И код тог калкулисања или направиш погрешан избор, или останеш без све тројице.![]()
Трећа је увек срећа, само та калкулисања и бирања обично никад на добро не изађу.
Chim ima tri, mora da naidje chetri da reshi trilemu.
Chim ima tri, mora da naidje chetri da reshi trilemu.
i to sto kazes....ja ne mogu da nadjem ni jednog normalnog....