Kako gledate

Svi mi zivimo dvostruke zivote, neko u glavi, neko na javi.
ma da. Najgori su oni koji su na javi isusovci a u glavi luciferi.
Licno, ne bi nikada bio sa partnerku koja stalno istice svoj moral i postenje. Odmah mi je jasno da nije takva i da se na taj nacin, stalnim isticanjem svog postenja, brani od nemorala koji joj je stalno u glavi.
Take osobe su teske za su-zivot.

A ja mislim da je tema otvorena kako bi se svi hvalili da su oni divni, dobri, ljubavni, a tamo imaju neki grozni muskarci sto hebu okolo.
ma da. Ja otvoreno kazem da mi uopste nisu simpaticne "divne, postene, moralne........" osobe.....ZATO JER LAZU DA SU TAKI.

Žena bi od jednog muškarca da napravi idealnog za sve.
Muški znaju da je nemoguće sve naći u jednoj ženi pa zato "šaraju" .
pa to zna i moderna zena. Zato ima 3 muskarca paralelno.......... jednog za finansiranje, jednog za kresanje i jednog za pricanje.

Ti?Vjerujes li?
Ne. "Ljubav" je samo jedan trenutak kada se dogodi "konstelacija" mnogo faktora u nasem okruzenju........a to se veoma retko dogadja i traje veoma kratko.
To sto se dogodi izmedju muskarca i zene je samo STRAST.......a strast je trenutna. Ljubav, da zaista postoji, bila bi vecna. Oni koji tvrde da su "svedoci" vecne , ili bar trajnije, ljubavi, lazu sami sebe. "Konstelacija" je odavno nestala ali oni se sa time ne mire i ubedjuju sebe da jos traje .......a kada jednu laz ponovis 10 puta ona za tebe postaje istina.

Na ljude koji žive dvostruke živote? Oženjen/udata makar su češći muškarci u ovim pričama rade poslove gdje su često na putu i u svom gradu gdje žive imaju ženu i djecu a tamo gdje odlaze kao na neke sastanke i poslovna događanja imaju drugu ženu a čak i djecu. Tako godinama igraju igre s dvije žene. Njima sigurno nije dosadan život dok se ne sazna
Цареви!!!

Две жене, две швалерке, чопор деце.

Мораћу и ја тако.

a kad se sazna, pukne tikva.........ode sve u p.m. Prevelik rizik.
Znam tipa kome zena sve dozvoljava po to pitanje, imao poneku aferu tu i tamo al uopste ne koristi maksimalno tu "slobodu" koju mu daje njegova vencana zena.
Mislim, da se tu radi bas o tom izazovu tajnosti, opasnosti od otkrivanja istine od strane partnera........To je ono sto privlaci oba pola na nedozvoljene avanture.
Ako je nesto dozvoljeno, nije privlacno. Zabranjeno voce je najsladje.

pa time se ne bave bravari i stolari vec direktori, politicari.

kazu, u islamu, po "zakonu" mozes imati onoliko zena koliko mozes izdrzavati i to moras dokazati "zakonodavc

Ne. "Ljubav" je samo jedan trenutak kada se dogodi "konstelacija" mnogo faktora u nasem okruzenju........a to se veoma retko dogadja i traje veoma kratko.
To sto se dogodi izmedju muskarca i zene je samo STRAST.......a strast je trenutna. Ljubav, da zaista postoji, bila bi vecna. Oni koji tvrde da su "svedoci" vecne , ili bar trajnije, ljubavi, lazu sami sebe. "Konstelacija" je odavno nestala ali oni se sa time ne mire i ubedjuju sebe da jos traje .......a kada jednu laz ponovis 10 puta ona za tebe postaje istina.
Citam ovo.Podsjeti me na jednu,tako kaze gdje sam najbolje godine pored njega potrosila.

Na ljude koji žive dvostruke živote? Oženjen/udata makar su češći muškarci u ovim pričama rade poslove gdje su često na putu i u svom gradu gdje žive imaju ženu i djecu a tamo gdje odlaze kao na neke sastanke i poslovna događanja imaju drugu ženu a čak i djecu. Tako godinama igraju igre s dvije žene. Njima sigurno nije dosadan život dok se ne sazna
Čist mazohizam.
Da imaš sex kombinaciju u drugom gradu mogu i da razumem, ali dve porodice to može samo mazohista.
Takodje, siguran sam da nema šanse da žene to ne znaju, nego ćute ko zna zbog čega

ma da. Najgori su oni koji su na javi isusovci a u glavi luciferi.
Licno, ne bi nikada bio sa partnerku koja stalno istice svoj moral i postenje. Odmah mi je jasno da nije takva i da se na taj nacin, stalnim isticanjem svog postenja, brani od nemorala koji joj je stalno u glavi.
Take osobe su teske za su-zivot.

ma da. Ja otvoreno kazem da mi uopste nisu simpaticne "divne, postene, moralne........" osobe.....ZATO JER LAZU DA SU TAKI.

pa to zna i moderna zena. Zato ima 3 muskarca paralelno.......... jednog za finansiranje, jednog za kresanje i jednog za pricanje.
Taj rad. Ili je frigidna. Ima puno takvih. Ne treba mi strast, vec neki vredan i dobar muzic da moze da potegne dobro oko mene i porodice. Mogu da zamislim takav zivot. Pomene seks, ona ga odmah srami: Sram te bilo, djavolja rabota, samo na to mislis, umesto na vise zivotne vrednosti.

Taj rad. Ili je frigidna. Ima puno takvih. Ne treba mi strast, vec neki vredan i dobar muzic da moze da potegne dobro oko mene i porodice. Mogu da zamislim takav zivot. Pomene seks, ona ga odmah srami: Sram te bilo, djavolja rabota, samo na to mislis, umesto na vise zivotne vrednosti.
setih se reci jedne "drugarice" , partijske funkcionerke iz doba komunizma, kad su je pitali sta misli o slobodi seksa kod nas, ona rekla : kaki seks, prioritet je izgradnja socijalistickog samoupravnog drustva...............

Back