Како гледате на промену музичке индустрије кроз време?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

?

• Добро

• Бесмислено

• Исто је ал' се данас крије,

• Не размишљам о томе живим садашњи тренутак

• Тешка тема

• Данас је зарада број један фактор код светски познатих

• Размишљам много ал' нема одговора

• Друго време

• Ништа

• Немам ништа од тога и не занима ме

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.683
Некада су бендови наступали мртви пијани никог није било брига за то а данас се прецизно калкулише шта тачно доноси паре,пази се стриктно на изјаве,да су сви трезни,свесни и забављају публику.
Постоји прича да је Тејлор Свифт одбила наступ због тога што је мало попила а онда иде снимак неког бенда из прошлости где бубњар испија литар алкохола и концерт траје.
eeee.jpg

Sto se tice muzicke industrije, tu je jasno, druga polovina 80tih do polovine 90tih.

Tu je konacno produkcija dostigla nivo talenta i tad se pravila najbolja muzika.

Posle toga je sve krenulo nizbrdo.

Tehnologija nastavlja da se razvija, ali talenata je sve manje.

A i dolazi se do onoga da su sve dobre pesme vec snimljene.

Kao i sto su svi dobri filmovi vec snimljeni i sve dobre knjige vec napisane.

Tako da je jako tesko da se pojavi nesto novo, a dobro.

I danas gledamo recikliranje ili bukvalno kradju ideja tipa Lipa - koja je kao zvezda, a nema nijednu svoju pesmu svaka je kopija nekadasnjeg hita.

Некада су бендови наступали мртви пијани никог није било брига за то а данас се прецизно калкулише шта тачно доноси паре,пази се стриктно на изјаве,да су сви трезни,свесни и забављају публику.
Постоји прича да је Тејлор Свифт одбила наступ због тога што је мало попила а онда иде снимак неког бенда из прошлости где бубњар испија литар алкохола и концерт траје.
Pogledajte prilog 1772164
Da li je zabranjeno konzumiranje alkohola mozda?

Pa, ne znam... nešto mi pade na pamet Klub 27, Kurt Cobain, Brian Jones, Jim Morrison, Amy Winehouse, Robert Johnson, Janis Joplin, Jimi Hendrix itd;
Da nisu forsirali raskalašnost i opijate, gde bi im bio kraj?
Što se tiče zarade-od mene je zaradio samo Željko Joksimović ulaznicu za koncert, davno, u vreme hita "Ja rintam!"
Čak i Zdravka Čolića sam dočekala da slušam besplatno, samo su mi trebale auto-noge, da odem i slušam.
Ne znam od čega žive ovi naši muzičari ako su im svi fanovi kao ja. :zcepanje:

Back