sdragana21
Zainteresovan član
- Poruka
- 391
Interesuje me kako gledate na devojke koje idu u teretanu i kakve vam se vise dopadaju one koje rade na sebi i bas su zategnute ili one druge ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesuje me kako gledate na devojke koje idu u teretanu i kakve vam se vise dopadaju one koje rade na sebi i bas su zategnute ili one druge ?
extra gledamo i pridrzavamoInteresuje me kako gledate na devojke koje idu u teretanu i kakve vam se vise dopadaju one koje rade na sebi i bas su zategnute ili one druge ?
Kompleksi.Odsustvo samopouzdanja.
Više mi se dopadaju one koje su baš zategnute. Ali to nije presudno. Važnije mi je da su ženstvene, da imaju dušu, i sl.Interesuje me kako gledate na devojke koje idu u teretanu i kakve vam se vise dopadaju one koje rade na sebi i bas su zategnute ili one druge ?