Kako gledate na devojke koje idu u teretanu

Interesuje me kako gledate na devojke koje idu u teretanu i kakve vam se vise dopadaju one koje rade na sebi i bas su zategnute ili one druge ?

Ne volim devojke koje su previse zategnute,
ne volim devojke koje su misicave, mogu da podnesem kada imaju malo misica, ali kada su bas kao bilderke, to ne.
Uostalom, da bi bile takve moraju da piju muske hormone pa vremenom dobijui muske crte mlica, oblik tela itd.

U principu, i devojke i muskarci ne treba da idu u teretane.
Vec treba da:
kopaju kukuruze,
kupe seno,
ciste stale,
utovaruju sljunak,
guraju kolica sa cementom povremeno.

Dovoljno je da 2 puta nedeljno, vikendom, organizovano odu negde na selo i rade to.
To njihova tela nece napraviti zilavim i nezgrapnim, kakva su tela u bildera ali ce ih odrzati u kondiciji, naciniti vitkim i umereno zategnutim.

Neka ponesu sesire za zastitu od suncevog zracenja i toplote, rukavice za ruke,...

I eto, spojismo LEPO i KORISNO.
U teretani jos daju i pare da postignu isti efekat, a ovde bi za svoj rad mogli cak i da dobiju domaceg sira, kajmaka, mesa, slanine,jaja,povrca.
Npr., jedna dnevnica je 15 evra. Da bi gazda nesto ustedeo, da bi mu se isplatilo da uzima njih umesto nadnicare, dobice po 1kg sira umesto toga.To je 400 ili 500 dinara.Malo li je na ovu skupocu, a jos ce se i iztesati.

JA BIH PO CELOJ DRZAVI IZ VELIKIH I SREDNJIH GRADOVA ORGANIZOVAO POLASKE AUTOBUSA SVAKOG JUTRA, SVAKOG VIKENDA, PREMA OBLIZNJIM SELIMA GDE IMA OZBILJNIH SELJAKA I ZEMLJORADNIKA, DA IM SE POMOGNE U ZAMENU ZA NJIHOVE PROIZVODE.

DRUGA PREDNOST JE STO BI MOGLE DA SE NAPRAVE VEZE PA BI LJUDI KOJI RADE KOD NEKOG SELJAKA MOGLI DA SKLOPE DOGOVR SA NJIM DA OD SADA OD NJEGA KUPUJU SVE STO IM TREBA.
TAKO CE TACNO ZNATI STA SU KUPILI, KOG JE TO KVALITETA I KO GA JE PROIZVEO.

Interesuje me kako gledate na devojke koje idu u teretanu i kakve vam se vise dopadaju one koje rade na sebi i bas su zategnute ili one druge ?

mislim da bi žena trebala da vježba jedino dupe i listove nogu,ali umjereno noge..
ako joj teretana nije jedina preokupacija u životu,onda je pohvalno..
ne valja kad je previše zategnuto,nije ženstveno
a i te savršene su dosadne do bola,one su samo da ih čoek opali i ništa drugo,nekako su kao komad hodajućeg mesa većina...:telefon:

Back