KAKO GA OSVOJITI

Ne cini nista.
Ovako ti je zabavnije otici na posao i ne prizeljkujes slobodne dane.
Vjerovatno si i sva poletna kad ga vidis pa je sef zadovoljan tvojim radom. :D

A da nesto i bude izmedju vas pa podje po zlu, nece ti se dati ici na posao.
Je li on vrijedan toga? :think:
A ako ti on prvi pridje, predaj se, sta ces..

Jooj smotana sam, kako to da uradim a da se ne smotam :(

Opet - jednostavno.Nemoras da budes odmotana za to.Prosto nemozes da napravis pogresan korak.Kao sto sam ti rekao,uvredjen nece biti sigurno.
Evo ako hoces bas konkretan savet pitaj ga kako stoji njegova situacija sa devojkom jer mozda ima neko ko bi rado uskocio na njeno mesto.Slobodno mu reci da ti prija njegova blizina,da ti odgovara,da mu se svidjas...ili konkretnost level expert - pitaj ga "da li si zainteresovan da nekad odemo...onako...negde" i pravi se malo stidljiva.
Ako se i dalje pravi mutav slobodno ga udari stolicom po glavi.I reci mu da sam ti ja rekao da to uradis.

Opet - jednostavno.Nemoras da budes odmotana za to.Prosto nemozes da napravis pogresan korak.Kao sto sam ti rekao,uvredjen nece biti sigurno.
Evo ako hoces bas konkretan savet pitaj ga kako stoji njegova situacija sa devojkom jer mozda ima neko ko bi rado uskocio na njeno mesto.Slobodno mu reci da ti prija njegova blizina,da ti odgovara,da mu se svidjas...ili konkretnost level expert - pitaj ga "da li si zainteresovan da nekad odemo...onako...negde" i pravi se malo stidljiva.
Ako se i dalje pravi mutav slobodno ga udari stolicom po glavi.I reci mu da sam ti ja rekao da to uradis.[/QUOTE

E pa ovaj savet bi možda mogao da dovede do nekog rezultata :) a ovo za stolicu sigurno uzimam u obzir :)

Back