Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
Može uskoro?
(uskoro - to znači do kraja meseca
) ahahaha....možemo da se šminkamo i savetujemo modno i psiJićki 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Schveca:Niko se u principu ne pali na to... Ali sve uzivamo kada nam neko ne da da nosimo torbu, kada nam otvara vrata, kada slusa nase primedbe, pa i jos ako obraca paznju... Prija sujeti.. Nismo mi za to krive, krivo je ,,vaspitanje"...![]()
xiaoyu:Znači ni ovu ne udajemo!? Pih! Pa dobro kad ćemo mi u neke svatove? Gde je ona Tarabica?![]()
tarabica:može, svadba, može, ali ja neću da bidnem mlada, nećete da me prevarite![]()
xiaoyu:Cenim. Ajd kad ćemo?Evo ja ću da bacam cveće iz vazne, al neću da se fajtamo.
![]()
Mogu...malena_JA:nikada se dvoje ne mogu skapirati u krevetu prvih par puta
SINDI:jos kako mogu...iskrenost, energija, sloboda..
:wink:
Ufff, zeno, ne podsjecaj me...SINDI:jos kako mogu...iskrenost, energija, sloboda..
:wink:
Liracicko:Pa zasto Tarabice, mozda to i nije tako lose... probaj... pa da nam posle pricas... :wink:
PROCI CE TA EMOTIVNA KRIZA,SCHVECO.EVO JA SAM UZ TEBE. A STA JE BIO PROBLEM?TI NISI BILA SVESNA SVOJIH MANA ILI NISI PRIHVATILA NJEGOVE?Schveca:Najvaznijeje biti svestan sebe i svojih mana, i svestan njegovih mana... i prihvats to ili ne prihvatis...
Ali... mozda ja nisam u pravu... Nije iskljuceno ni da trbanjam u trenutcima emotivne krize, koja je nastala posle raskida dugogodisnje veze....
Samo smo porasli, pozeleli druge stvari, porasli nam kritrijumi, prosirila(ili suzila) interesovanja... Stvari koje nisu smetale, jer te nisu ometale ni u cemu, su pocele da smetaju... I meni i njemu... Oboje svo svesni svojih mana, samo vise nismo torelantni dovoljno da bi ih trpeli... Zbog prevelikih ocekivanja, pocelo je da boli... Podrazumevalo se da se volimo, pa su nestale one male sitnice koje su to i dokazivale... Nepaznja prema onom drugom, zato sto znas da ce ti oprostiti, jer MORA da razume, bas zato sto te voli... Ali.. sve ima svoju granicu...V21:PROCI CE TA EMOTIVNA KRIZA,SCHVECO.EVO JA SAM UZ TEBE. A STA JE BIO PROBLEM?TI NISI BILA SVESNA SVOJIH MANA ILI NISI PRIHVATILA NJEGOVE?
To je samo dokaz, da se od ljubavi ne zivi!!!!!!!A i super je to sto ste shvatili gde je problem.Verovatno ste i probali da ga resite,ali ako ne ide ,i ako je dosla ta granica,mozda je tako i najbolje.I nemoj mnogo da se nerviras.Vreme leci sve.......... :-( :-( :-(Schveca:Samo smo porasli, pozeleli druge stvari, porasli nam kritrijumi, prosirila(ili suzila) interesovanja... Stvari koje nisu smetale, jer te nisu ometale ni u cemu, su pocele da smetaju... I meni i njemu... Oboje svo svesni svojih mana, samo vise nismo torelantni dovoljno da bi ih trpeli... Zbog prevelikih ocekivanja, pocelo je da boli... Podrazumevalo se da se volimo, pa su nestale one male sitnice koje su to i dokazivale... Nepaznja prema onom drugom, zato sto znas da ce ti oprostiti, jer MORA da razume, bas zato sto te voli... Ali.. sve ima svoju granicu...
Liracicko:Cao forumasi!
Mozda ce vam se uciniti da ovo pitanje postavlja tinejdzerka od sedamnaest godina, ali je stvarnost malo drugacija. Imam dvadeset devet i ocigledno problem u glavi zbog nekoliko dugih veza u kojima sam bila. Izgleda da su se pravila emotivne igre promenila dok sam bila uljuljkana u svoju poslednju dugacku vezu, pa sam potpuno ispala iz stosa.
Elem, situacija je sledeca: upoznam tipa koji mi se na prvi pogled dopadne. Covek sasvim prosecan u fizickom smislu, ali jako inteligentna i obrazovana osoba. Nije ozenjen, nikada se nije ni zenio.U cemu je onda problem, neko ce se zapitati. Problem je u tome sto pocinjemo "neku" vezu i on mi na samom pocetku kaze kako u njegovom zivotu postoji neka devojka sa kojom ima vec nekoliko meseci neobavezan sex. U prvom trenutku sam bila sokirana i nisam znala kako da reagujem. Deo mene mu je zahvalan na iskrenosti; drugi deo i nije tako srecan jer u glavi jos uvek, pored godina i izgubljenih iluzija, takodje imam i film o tome da svaka veza treba da se zasniva na medjusobnom postovanju i vernosti.
Njegova verzija price se svodi na sledece: pocinjemo nesto, ne pitam te da li pored mene postoji jos neki muskarac. Ukoliko veza izmedju nas preraste u nesto ozbiljnije onda eliminisemo sve ostale, ukoliko ne, neko od nas dvoje ce, pre ili kasnije, eliminisati onu drugu stranu. Na moj komentar da to nije veza kako je ja zamisljam, on mi kaze da ne mogu zahtevati nesto posle desetak dana od samog starta i slozi pricu tipa: "Zamisli da si na nekoj zurci kod prijatelja tvog prijatelja i kako se pojavis zalis se na muziku, pice i ljude oko sebe. Isto tako ne mozes zahtevati neke stvari od mene posle tako kratkog vremena".
E, sada vi meni kazite kako da jedna takva veza preraste u nesto ozbiljnije i normalno.... Sta mislite o celoj situaciji? Moj mozak ocigledno nije u stanju da tako brzo promeni cip sa filmom o normalnoj vezi gde je osoba sa kojom si, tebi - sve.